Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ «Τρελή πορεία» διακινητή με δέκα μη νόμιμους μετανάστες στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

«Τρελή πορεία» διακινητή με δέκα μη νόμιμους μετανάστες στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

0

Το όχημα προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα και ανετράπη- Πέντε από τους διακινούμενους μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο

 

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα , σε περιοχές της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης δύο διακινητές, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το Σάββατο το πρωί, στο ύψος του οικισμού Αιγείρου Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, βραδινές ώρες της 30-4/1-5-2022, στο ύψος του κόμβου Ιάσμου της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας φορτηγό μετέφερε παράνομα δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, οδηγώντας επικίνδυνα και ακολούθως το όχημα προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα και ανετράπη, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Πέντε από τους διακινούμενους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Επισημαίνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 30-4-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Λάρισας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακινητής συνελήφθη επί της Ε.Ο. Ορμενίου -Αρδανίου

Οδηγούσε ταξί   Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, στην Εθνική οδό Ορμενίου-Αρδανίου, από…