Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησε ο ποδηλάτης Αντώνης Παπαδόπουλος στα Τρίκαλα

Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησε ο ποδηλάτης Αντώνης Παπαδόπουλος στα Τρίκαλα

0

Σε διασυλλογικούς πανελλήνιους αγώνες

Το δεύτερό του μετάλλιο σε λίγες μόνο μέρες κατέκτησε ο νεαρός ποδηλάτης του Ποδηλατικού Συλλόγου Ξάνθης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ», Αντώνης Παπαδόπουλος, ασημένιο αυτή τη φορά, σε διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν στα Τρίκαλα, με συμμετοχή αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Αντώνης προηγείτο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά μία πτώση στο τέλος του στέρησε το χρυσό μετάλλιο, κάτι που οπωσδήποτε θα καταφέρει στο μέλλον, καθώς δείχνει η αγωνιστική του εξέλιξη.

Αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων διασυλλογικός Ποδηλατικός Αγώνας Δρόμου με συμμετοχές από όλες  τις Περιφερειακές Ενώσεις Ποδηλασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων, 12 στροφές σε σύνολο 24χλμ., είχαμε την χαρά να απολαύσουμε για ακόμη μία φορά την πολλά υποσχόμενη μελλοντική πιστοποίηση του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Δρόμου Μακεδονίας & Θράκης για το 2021 Αντώνη Παπαδόπουλο,  οποίος αν και με πτώση στην τελευταία στροφή και αφού προηγείτο καθ’ όλη την διάρκεια  του αγώνα κατάφερε να τερματίσει στην 2η Θέση.

Συγχαρητήριο στον νεαρό  Αθλητή του ΠΗΓΑΣΟΥ Ξάνθης ο οποίος και σε αυτή την ποδηλατική του εξομολόγηση, χαρακτηρίστηκε από το χαμηλό ψιθύρισμα μιας ανήσυχης ψυχής».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄Εθνική: Ξεκινάει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα

Όλο το πρόγραμμα του 1ου Ομίλου Πραγματοποιήθηκε τελικά την Παρασκευή, μετά από τις γνωστέ…