Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Διήμερη επίσκεψη και ομιλία Σαμαρά στην Ξάνθη

Διήμερη επίσκεψη και ομιλία Σαμαρά στην Ξάνθη

0
samaras-15

Στις 8 – 9 Οκτωβρίου – Θα μιλήσει για την οικονομία σε εκδήλωση της ΟΕΒΕ Ξάνθης

Συμμετέχει ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά. Αποδέχθηκε την πρόσκληση του Σωτήρη Τσιακίρογλου με τον οποίο γνωρίζονται από τότε που ήταν μέλος της ΠΟΛ.Α – Άγνωστο παρασκήνιο.

Την τιμητική της σε επισκέψεις υψηλόβαθμων στελεχών της ΝΔ θα έχει η Ξάνθη τον άλλο μήνα αφού προετοιμάζεται η επίσκεψη του νυν προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και ήδη έχει προγραμματιστή η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το διήμερο Σάββατο – Κυριακή 8 και 9 Οκτωβρίου.

Ο Αντώνης Σαμαράς στην Ξάνθη – Θα μιλήσει για την οικονομία

Το ακριβές πρόγραμμα του πρώην πρωθυπουργού δεν έχει ανακοινωθεί (ούτε άλλωστε και η επίσκεψή του επισήμως από την ΝΟΔΕ) ωστόσο η κεντρική του ομιλία με θέμα την οικονομία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στην αίθουσα του «Zpalace».

Παρών ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς ενώ την συζήτηση θα συντονίσει η γραμματέας της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου.

Τι λέει το παρασκήνιο

tsiakiroglou 3Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Ε» ο κ. Σαμαράς έρχεται στην Ξάνθη αποδεχόμενος την πρόσκληση της κας Τσιακίρογλου και του πατέρα της Σωτήρη με τον οποίο διατηρεί φιλικούς δεσμούς από τότε που ο κ. Τσιακίρογλου ήταν μέλος της ΠΟΛ.Α. Ο κ. Τσιακίρογλου είχε συνοδεύσει τον κ. Σαμαρά σε περιοδείες του και τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν και να εκτιμήσει ο ένας τον άλλο. Μια φιλική σχέση που διατηρήθηκε και στα μετέπειτα χρόνια παρά τις διαφορετικές τους πορείες. Αυτό είναι γνωστό σ’ ένα στενό κύκλο στελεχών της ΝΔ και έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο

συζήτησης και ποικίλου σχολιασμού ιδιαίτερα όταν ο κ. Σαμαράς ήταν υπουργός Πολιτισμού και μετέπειτα πρωθυπουργός. Ωστόσο ο ίδιος ο κ. Τσιακίρογλου ποτέ δεν προέβαλε ούτε «εκμεταλλεύτηκε» αυτή την σχέση – όπως ίσως θα έκαναν πολλοί – κι αυτό φάνηκε από τις επιλογές του κι αυτό του πιστώνεται.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…