Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Συγκινητική η ανταπόκριση στο κάλεσμα για την ενίσχυση της οικογένειας της 3χρονης Μαρίας

Συγκινητική η ανταπόκριση στο κάλεσμα για την ενίσχυση της οικογένειας της 3χρονης Μαρίας

0
maria-eisitirio

Χιλιάδες Ξανθιώτες – και όχι μόνο – στηρίζουν την προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της μικρής

Την Παρασκευή (15/07) στις 18:30 ο φιλανθρωπικός αγώνας «Μικτή Region» – «Φίλοι Μαρίας» στο ΔΑΚ Ξάνθης

Μία ημέρα έμεινε για τη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στη Μικτή Region της ΕΠΣ Ξάνθης και την ομάδα των «Φίλων Μαρίας».

Η φιλική αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή (15/07) στις 18:30 στο ΔΑΚ, γίνεται για την ενίσχυση της οικογένειας της 3χρονης Μαρίας από την Ξάνθη, η οποία πριν μερικούς μήνες έκανε εγχείρησης αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο, όμως επειδή η επέμβαση δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει να χειρουργηθεί ξανά το επόμενο διάστημα.

Από τον περασμένο Μάιο, όταν ξεκίνησε η προσπάθεια από πλευράς διοργανωτών για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν ως οικονομική βοήθεια στους γονείς της μικρής, χιλιάδες Ξανθιώτες – και όχι μόνο – ανταποκρίθηκαν είτε αγοράζοντας εισιτήρια (στην τιμή του 1 ευρώ) για το φιλικό, ή με δωρεές απευθείας στην οικογένεια, συγκεντρώνοντας έτσι ένα σημαντικό ποσό ως ελάχιστη στήριξη στο πρόβλημα υγείας της Μαρίας.

Στις ομάδες που θα αγωνιστούν, πέρα από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Μικτής Region Ξάνθης οι οποίοι κατέκτησαν το κύπελλο Ελλάδας φέτος στη σχετική διοργάνωση και συνέχισαν την προσπάθεια εκτός συνόρων (Σαν Μαρίνο), κλήθηκαν να συμμετάσχουν και βετεράνοι κυρίως παίκτες των ομάδων παλαιμάχων ΑΟΞ, Βιστονίδας, Ζυγού, παίκτες της ομάδας πυροσβεστών Ξάνθης κ.α.

Οι παίκτες που θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό εξάλλου αγόρασαν τις φανέλες με τις οποίες θα συμμετάσχουν στην αναμέτρηση, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσπάθεια, ενώ από πλευράς διοργανωτών έγιναν κινήσεις και αποκτήθηκαν φανέλες από ομάδες της Super League (Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος Αθ., Αστέρας Τρίπολης κ.α.) οι οποίες θα δημοπρατηθούν κατά τη διάρκεια του φιλικού ώστε να συγκεντρωθούν επιπλέον έσοδα. Φανέλες επίσης δώρισαν για την προσπάθεια οι παλαίμαχοι διεθνείς Τραϊανός Δέλλας και Λουκάς Βύντρα.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται σε διάφορα σημεία στην πόλη όπως τα γραφεία της ΕΠΣ Ξάνθης, το βιβλιοπωλείο Πυργελή, το Λαογραφικό Μουσείο, το Αφισόραμα, το πρατήριο άρτου Κίτρινος Φούρνος, το σούπερ μάρκετ Μπόγλου (Εύμοιρο), στον πολιτιστικό σύλλογο «Βάτραχοι», σε πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ της Ξάνθης αλλά και σε πολλά άλλα σημεία στην πόλη. Εισιτήρια θα διατίθενται και την ημέρα του φιλικού στο γήπεδο της Ασπίδας (ΔΑΚ).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

 «Οπαδικό» περιστατικό στην Ξάνθη

Τρεις οπαδοί αφαίρεσαν αφίσα άλλης ομάδας με το πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών Συνελή…