Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Τέσσερις νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες στην ΑΜΘ

Τέσσερις νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες στην ΑΜΘ

0
perifereia-web

Καθήκοντα αναλαμβάνουν ο Οντέρ Μουμίν, η Ελένη Δημούδη, ο Κώστας Βενετίδης και η Γεωργία Χειράκη

Παραμένουν Μιχάλης Αμοιρίδης στον Τουρισμό και Σωτήρησης Παπαδόπουλος σε Αγροτική Ανάπτυξη και Καταπολέμηση Κουνουπιών

Σε αντικατάσταση τεσσάρων θεματικών αντιπεριφερειάρχων της Περιφέρειας ΑΜΘ προχώρησε ο περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης που έκανε στις αρχές του μήνα δεκτές τις παραιτήσεις της Ζηνοβίας Ζάχαρη αρμόδιας για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Περιβάλλοντος, Χωροταξίας, του Μουσταφά Κατραντζή αρμόδιου για θέματα Οικονομικών, του Χρήστου Γεωργιτσόπουλου αρμόδιου για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Κωνσταντίνου Εξακουστού, αρμόδιου για θέματα Εξυπηρέτησης Πολιτών, Αντιμετώπισης και Περιορισμού της Γραφειοκρατίας, Διοικητικού Συντονισμού της Λειτουργίας των ΠΕ, Βιομηχανικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εμπορίου και Λαϊκών Αγορών.

Με βάση τις αποφάσεις του περιφερειάρχη καθήκοντα θεματικών αντιπεριφερειαρχών αναλαμβάνουν τέσσερις άλλοι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι παραλαμβάνουν τα χαρτοφυλάκια με κάποιες διαφοροποιήσεις που προέκυψαν, προφανώς, από τις ανάγκες καλύτερης διοίκησης της Περιφέρειας.

Ο Οντέρ Μουμίν από την Π.Ε. Ροδόπης ορίζεται θεματικός αντιπεριφερειάρχης επί των Οικονομικών, η Ελένη Δημούδη από την Π.Ε. Έβρου ορίζεται θεματική αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Κώστας Βενετίδης από την Π.Ε. Έβρου ορίζεται θεματικός αντιπεριφερειάρης υποδομών, έργων, δικτύου, μεταφορών, καταστροφών, περιβάλλοντος και παραμεθορίων περιοχών και η Γεωργία Χειράκη από την Π.Ε. Δράμας αναλαμβάνει τον τομέα της Υγείας και της Κοινωνικής Συνοχής.

Αμετακίνητοι παραμένουν προς το παρόν, οι Μιχάλης Αμοιρίδης από την Π.Ε. Ξάνθης, ως αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης και Σωτήρης Παπαδόπουλος από την Π.Ε. Καβάλας ως αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Καταπολέμησης των Κουνουπιών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η δομή στήριξης για κακοποιημένες γυναίκες στο σχεδιασμό της επιτροπής ισότητας της Π.Α.Μ.Θ.

Η ιδρυτική συνάντηση της επιτροπής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 με την παρ…