Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ετοιμάζεται για το δεύτερο «σερί» εντός

Ετοιμάζεται για το δεύτερο «σερί» εντός

0
skoda paokniki

Την Τετάρτη (20/01) στις 19:30 η Skoda Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Ο Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας) διαιτητής στην αυριανή αναμέτρηση

Για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ετοιμάζεται η Skoda Ξάνθη, που μετά τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών (2-2), μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών θα υποδεχθεί αύριο (Τετάρτη 20/01) τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια. Η αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του Βορρά» αφορά το ματς που είχε αναβληθεί στις 03/01 λόγω της έντονης χιονόπτωσης κατά την παραπάνω ημερομηνία.

Η ξανθιώτικη ομάδα μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στους Περιστεριώτες ελπίζει να σημειώσει μία αντίστοιχη και κόντρα στον ΠΑΟΚ, ώστε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και τους βαθμούς με τους οποίους θα απομακρυνθεί περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θα αλλάξει… ρότα στοχεύοντας ξανά ψηλά.

Το ευχάριστο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών λόγω καρτών κι έτσι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του ενόψει του αυριανού ματς.

 

Ο Λαμπρόπουλος διαιτητής στο Ξάνθη – ΠΑΟΚ

 

Ανακοινώθηκαν χθες οι ορισμοί των διαιτητών που θα διευθύνουν τους δύο εξ’ αναβολής αγώνες της Τετάρτης, το Ξάνθη – ΠΑΟΚ και το Λεβαδειακός – Ατρόμητος Αθηνών.

Στον αγώνα του γηπέδου των Πηγαδίων ορίστηκε ο Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας) με βοηθούς τους Τουμπακάρη (1ος – ΕΠΣ Αθηνών) και Μεσσήνη (2ος – ΕΠΣ Αχαΐας), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών).

Στον αγώνα του γηπέδου της Βοιωτίας ορίστηκε ο Δελφάκης (ΕΠΣ Αρκαδίας) με βοηθούς της Κουρομπίλια (1η – Δ. Αττικής) και τον Φραγκιαδάκη (2ος – ΕΠΣ Δωδ/νήσου), με 4ο διαιτητή τον Φουκάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου).

 

Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος Αθ. 2-2

 

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Skoda Ξάνθη και Ατρόμητος Αθηνών στη μεταξύ τους αναμέτρηση το μεσημέρι του Σαββάτου που έληξε ισόπαλη 2-2.

Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις – κυρίως για την ξανθιώτικη ομάδα – και με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές (Ούμπιδες 34’, Λαζαρίδης 59’) και τους Ξανθιώτες να ισοφαρίζουν ισάριθμες φορές (Καπετάνος 57’, Νιέτο 74’).

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 15’ το σουτ του Νιέτο μπλόκατε ο Γκορμπούνοφ ενώ στο 20’ σε εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο, ο Καπετάνος βρέθηκε σε καλή θέση κι έκανε το πλασέ με τον Κοντοέ να απομακρύνει έγκαιρα σώζοντας την εστία του. Στο 34’ ο Ούμπιδες με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Στο 36’ μετά από φάουλ του Λουσέρο, ο Καρυπίδης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε. Στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57’ ήρθε το 1-1 όταν ο Λουσέρο εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να φτάνει στον Καπετάνο που με σουτ ισοφάρισε. Στο 59’ μετά από το φάουλ του Ούμπιδες ο Λαζαρίδης με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο κάνοντας το 1-2. Στο 62’ το σουτ του Γουάλας απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ σε κόρνερ και στο 63’ το γυριστό του Βασιλακάκη δεν βρήκε τον στόχο. Στο 70’ ο Σολτάνι έκανε την πάσα στον Καπετάνο που ήταν σε πλάγια θέση και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Γκορμπούνοφ αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Ούμπιδες πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Το 2-2 ήρθε στο 74’ με το δυνατό σουτ του Νιέτο για την Ξάνθη που στο 76’ θα μπορούσε να κάνει άμεσα την ανατροπή, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Λουσέρο και την προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας από τον Μπρίτο, μ’ αυτήν να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και από κοντά ο Καπετάνος να χάνει την μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν Τάσος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδ/ήσου) με βοηθούς τους κ.κ. Ευθυμιάδη (Πιερίας) – Δημητριάδη (Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις:

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης (80’ λ.τρ. Ερέα), Ορφανίδης (65’ Σκούρτης), Νιέτο, Σολτάνι (72’ Τριάδης), Καπετάνος.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος, Μπρίτο (89’ Στόιτσεφ), Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ουμπίδες, Λε Ταλέκ (27’ λ.τρ. Μπάλλας), Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (76’ Γοδόι).

 

 

ΒΟΧΑΚΙ

 

SUPER LEAGUE

 

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος Αθ. 2-2

Πανθρακικός – Παναιτωλικός 0-0

Λεβαδειακός – Ηρακλής 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-2

Αστέρας Τρ. – ΑΕΛ Καλλονής 3-1

ΠΑΟΚ – Βέροια 2-1

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 0-0

Πλατανιάς – Ολυμπιακός (χθες)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 51*

2. ΑΕΚ 36

3. ΠΑΟΚ 32**

4. Παναθηναϊκός 32

5. Αστέρας Τρίπολης 27

6. Πανιώνιος 27

7. Λεβαδειακός 23**

8. Ηρακλής 22

9. ΠΑΣ Γιάννινα 21

10. Παναιτωλικός 20

11. Πλατανιάς 19*

12. Βέροια 19

13. Skoda Ξάνθη 18**

14. Ατρόμητος Αθ. 18**

15. Πανθρακικός 13

16. ΑΕΛ Καλλονής 7

* Δεν υπολογίζεται το αποτέλεσμα του χθεσινοβραδινού αγώνα Πλατανιάς – Ολυμπιακός.

** Εκκρεμούν οι αναμετρήσεις Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός – Ατρόμητος Αθ. που είχαν αναβληθεί στις 03/01 και θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη (20/01).

 

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

15.00: ΑΕΛ Καλλονής – Πανθρακικός

17.15: Πανιώνιος – Αστέρας Τρ.

19.30: Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθη

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

15.00: Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός

17.15: Ατρόμητος Αθ. – ΠΑΣ Γιάννινα

17.15: Βέροια – Παναιτωλικός

19.30: Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

19.30: Ηρακλής – Πλατανιάς

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρεπό του Παύλου Μελά Κουτσού στην 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου

Τα αποτελέσματα και η διαμόρφωση της βαθμολογίας Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η 3η αγωνιστική τ…