Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα ΕΠΣ Ξάνθης: Γεμάτοι στόχους, όνειρα και… δίψα για διάκριση οι παίκτες των Μικτών Ομάδων

ΕΠΣ Ξάνθης: Γεμάτοι στόχους, όνειρα και… δίψα για διάκριση οι παίκτες των Μικτών Ομάδων

0
neoi-miktes

Τέσσερις νεαροί παίκτες των Ενωσιακών Ομάδων μίλησαν για τους αγώνες αλλά και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες

Σήμερα η 2η αγωνιστική με τις ξανθιώτικες ομάδες να αγωνίζονται στην Κομοτηνή

Για το κλίμα και τη δουλειά που γίνεται στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης μίλησαν τέσσερις νεαροί παίκτες των Ενωσιακών Ομάδων, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Ένωσης.

Οι τέσσερις Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές είχαν παράλληλα την ευκαιρία να μιλήσουν για τον εαυτό τους, τα προσωπικά όνειρα και φιλοδοξίες τους, αλλά και τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που είχαν να αντιμετωπίσουν για να φτάσουν έως την επιλογή τους στις Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων.

Οι Ραφαήλ Δασκαλόπουλος, Άλμπερτ Γκασπαριάν και τα αδέρφια Βαχέ και Χρήστος Μαρκοσιάν ήταν οι παίκτες που πήραν χθες το «βάπτισμα του πυρρός» στις συνεντεύξεις τύπου της ΕΠΣ, μέσω των οποίων θα ενημερώνεται το ξανθιώτικο κοινό για τη δραστηριότητα και τα τελευταία νέα των ομάδων. Να υπενθυμίσουμε ότι στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων προεπιλογής Μικτών Ομάδων οι Νέοι και Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης σημείωσαν μία νίκη και μία ισοπαλία με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Έβρου, ενώ σήμερα (Τετάρτη 04/11) στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής θα αναμετρηθούν με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης, στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τεσσάρων παικτών:

Δασκαλόπουλος Ραφαήλ (Γεν. 12/06/2000 – ομάδα Άρης Πετεινού/Μικτή Νέων/αμυντικός): «Στο προηγούμενο παιχνίδι αιφνιδιαστήκαμε στο ξεκίνημα και δεχθήκαμε το γκολ από τους φιλοξενούμενους, όμως μετά ανεβάσαμε τους ρυθμούς μας και αρχικά ισοφαρίσαμε, για να κάνουμε στη συνέχεια την ανατροπή και να φτάσουμε στη νίκη με 3-1. Σίγουρα ήταν δύσκολο ματς τόσο επειδή είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, όσο κι επειδή αρκετοί παίκτες βρεθήκαμε για πρώτη φορά μαζί στην Μικτή. Στη συνέχεια όσο αποκτούμε ομοιογένεια σαν ομάδα πιστεύω θα αγωνιζόμαστε καλύτερα και θα καταφέρουμε στο τέλος να τερματίσουμε 1οι στον όμιλο, που είναι και ο στόχος μας. Προσωπικά επειδή αγωνίζομαι στην Α’ τοπική κατηγορία με τον Άρη Πετεινού μπορώ να πω ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπου πρέπει να τα δίνεις όλα για να καταφέρεις να καθιερωθείς. Έτσι κι εγώ θέλω να πετύχω με την ομάδα μου και ελπίζω να φτάσω πολύ ψηλά».

Μαρκοσιάν Βαχέ (Γεν. 08/09/2000 – ομάδα Απόλλων Ξάνθης/Μικτή Νέων/μεσοεπιθετικός): «Στον πρώτο αγώνα με τη Μικτή Έβρου από απροσεξία και δική μας ολιγωρία φάγαμε το γκολ όμως βάλαμε τα δυνατά μας για να φτάσουμε στη νίκη όπως και κάναμε. Οι συνθήκες στην Μικτή Νέων είναι πολύ καλές και ευχάριστες για τους παίκτες κι εμείς από την πλευρά μας καλούμαστε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βοηθήσουμε το σύνολο. Προσωπικά θα ήθελα να ακολουθήσω μία καριέρα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό. Όσον αφορά την αγαπημένη μου ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα, όνειρο μου είναι να φτάσω να παίζω εκεί, σίγουρα είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο όμως όταν πιστεύεις στις δυνατότητες σου και δουλεύεις σωστά μπορεί να φτάσεις ψηλά».

Γκασπαριάν Άλμπερτ (Γεν. 23/03/2002 – ομάδα Ολυμπιακός Λεύκης/Μικτή Παίδων/επιθετικός): «Στον προηγούμενο αγώνα μπήκαμε με άγχος και δεχθήκαμε ένα γκολ, όμως δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και ακολουθώντας τις εντολές του προπονητή μας (Απ. Κουτρουλός) καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Είναι πολύ σημαντική εμπειρία να αποτελείς μέλος των Μικτών Ομάδων καθώς εκπροσωπείς το ποδόσφαιρο της περιοχής και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους, θα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό».

Μαρκοσιάν Χρήστος (Γεν. 30/09/2003 – ομάδα Ακαδημία Απόλλων Ξάνθης/Μικτή Παίδων/επιθετικός): «Ως νεότερος στην Μικτή Παίδων συνάντησα ένα καλό κλίμα με τους μεγαλύτερους ηλικιακά να με βοηθούν να ενσωματωθώ. Πρέπει να βάζουμε τα δυνατά μας στις προπονήσεις και στους αγώνες για να μπορούμε να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς, όπως και στον αγώνα της Τετάρτης που θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΕΠΣ Θράκης. Προσωπικά θέλω να παίξω αρχικά σε μία ελληνική ομάδα που ανήκει στις υψηλές κατηγορίες και από εκεί να μπορέσω να κάνω το βήμα παραπάνω για μία ομάδα του εξωτερικού».

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές στις αθλητικές αλλά και σχολικές τους επιδόσεις (καθώς όλοι τους είναι μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου κι έχουν να συνδυάζουν ένα επίπονο πρόγραμμα με μαθήματα και προπονήσεις), να είναι υγιείς και να δουν τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα.

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 2015

Το ρόστερ: Μπριζολάκης (Άρης Αβάτου), Λαζαρίδης (Άρης Αβάτου), Ξενιτίδης (ΑΟ Βιστονίδας), Χιώτης (ΑΠΟΞ Σκόντα), Πανίδης (Π. Μελάς Κουτσού), Κιολεϊδης (Ηρακλής Ν. Ζυγού), Μαρκοσιάν (Απόλλων Ξάνθης), Γκίκας (Ελπίδες Ξάνθης), Χατζηκυριάκος (Άρης Πετεινού), Βελή (Κεραυνός Λευκόπετρας), Ευφραιμίδης (ΑΠΟΞ Σκόντα), Ρεφίκογλου (Φίλιππος Δροσερού), Χατζηπατέρας (Ελπίδες Ξάνθης), Τζεμαλή (Ηρακλής Ν. Ζυγού), Εσάτ Αχμέτ Σουκρή (Κοτύλη), Αλεξανδρίδης (ΑΠΟΞ Σκόντα), Σαμαράς (Άρης Αβάτου), Παπαδόπουλος (Απόλλων Ξάνθης), Γκράνας (Ορφέας Puma Ξάνθης), Τσεπνόγλου (ΑΟ Βιστονίδας), Ευθυμίου (Απόλλων Ξάνθης), Πελτεκίδης (Απόλλων Ξάνθης), Δασκαλόπουλος (Άρης Πετεινού), Τσαμούρης (ΑΠΟΞ Σκόντα), Μανιάς (ΑΟ Βιστονίδας), Ξενοκώστας (ΑΠΟΞ Σκόντα), Βαρελάς (Άρης Αβάτου), Μαμαλίκατζης (ΑΟ Βιστονίδας), Παπαδόπουλος (Άρης Αβάτου). Προπονητής: Απ. Κουτρουλός.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 2015

Το ρόστερ: Χρυσοσπάθης (Ορφέας Puma Ξάνθης), Ρουστέμ (ΑΠΟΞ Σκόντα), Μουστάκης (Skoda Ξάνθη ΙΙ), Τοπούζογλου (ΑΟ Βιστονίδα), Κοτόπουλος (Ολυμπιακός Λεύκης), Παπαδόπουλος (ΑΠΟΞ Σκόντα), Γκριγκοριάν (Απόλλων Ξάνθης), Μολώνης (ΑΠΟΞ Σκόντα), Τανούζι (Ορφέας Puma Ξάνθης), Νομικός (Skoda Ξάνθη ΙΙ), Ευθυμιάδης (Ολυμπιακός Λεύκης), Μπάτζιος (Ολυμπιακός Λεύκης), Βασιλειάδης (Ολυμπιακός Λεύκης), Μπαζωίδης (Απόλλων Ξάνθης), Κουτσόγλου (ΑΟ Βιστωνίδας), Κυρλίδης (ΑΟ Βιστονίδας), Καρά Ισμαήλ (Skoda Ξάνθη ΙΙ), Κουρού Χαλήλ (Skoda Ξάνθη ΙΙ), Γκασπαριάν (Ολυμπιακός Λεύκης), Κοκκάλας (Ολυμπιακός Λεύκης), Δημητριάδης (Skoda Ξάνθη ΙΙ), Μαστορίδης (ΑΟ Βιστονίδας), Μανίσογλου (Skoda Ξάνθη ΙΙ), Κουτσογλου (ΑΟ Βιστονίδας), Σαρή (Skoda Ξάνθη ΙΙ), Βαφειάδης (Skoda Ξάνθη ΙΙ). Προπονητής: Απ. Κουτρουλός.

Το πρόγραμμα της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων:

1η αγ. (21/10/2015): ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Έβρου

2η αγ. (04/11/2015): ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Ξάνθης

3η αγ. (18/11/2015): ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Θράκης

4η αγ. (02/12/2015): ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Ξάνθης

5η αγ. (16/12/2015): ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Θράκης

6η αγ. (23/12/2015): ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Έβρου

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ασπίδα Ξάνθης: Με στόχο το 1-1 υποδέχεται σήμερα τον ΚΑΟΧ

Στις 17.00 στο Εύμοιρο Να κάνει το 1-1 στους αγώνες με τον ΚΑΟΧ θα επιδιώξει σήμερα το από…