Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Συγκλονισμένη η Ξάνθη από τον αιφνίδιο θάνατο του Θοδωρή Παυλίδη

Συγκλονισμένη η Ξάνθη από τον αιφνίδιο θάνατο του Θοδωρή Παυλίδη

0
pavlidis-thodoris

«Έφυγε» σε ηλικία 32 ετών από ανακοπή καρδιάς

Βαρύ το πένθος για τον περιφερειάρχη ΑΜΘ. Συλλυπητήριες ευχές και λόγια συμπόνιας στην οικογένεια του εκλιπόντος από αρχές, κόμματα και παρατάξεις

Βαθιά θλίψη έχει κατακλύσει την πόλη της Ξάνθης, αλλά και όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου του 32χρονου Θοδωρή Παυλίδη, προσφάτως πατέρα ενός παιδιού και δικηγόρου, γιου του περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργου Παυλίδη.

Ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά, το βράδυ του Σαββάτου. Ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Ξάνθη, με μέλη της οικογένειάς του ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ανακοπή καρδιάς.

Η είδηση συντάραξε την τοπική κοινωνία και εκατοντάδες φίλοι της οικογενείας και συνεργάτες του κ. Παυλίδη έσπευσαν στο σπίτι του Θοδωρή για να συλλυπηθούν τη σύζυγο, τους γονείς και την αδερφή του και να τους στηρίξουν στις δύσκολες ώρες.

Ο Θοδωρής Παυλίδης ήταν ένας δραστήριος δικηγόρος που ασκούσε τα καθήκοντά του με σύνεση, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Διατηρούσε οικογενειακό γραφείο με την αδερφή του στην οδό Μ. Βόγδου, ενώ παρενέβαινε στο δημόσιο λόγο με κείμενα νομικής φύσεως για θέματα επικαιρότητας. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού παιδιού. Πλήθος κόσμου έσπευσε στην κηδεία του το απόγευμα της Κυριακής στον καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας.

Δεκάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα από πολιτικούς, κόμματα και παρατάξεις που θέλησαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Θοδωρή.

Απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

Σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Θεόδωρου Παυλίδη, υιού του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή και αποφάσισε ομόφωνα:

1.Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στους οικείους του.

2.Να καταθέσει στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος.

3.Να παραβρεθεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

4.Να καταθέσει 1.000 Ευρώ στο Γηροκομείο Ξάνθης στη μνήμη του εκλιπόντος.

Κοινωνική Συμμαχία

Η Κοινωνική Συμμαχία εκφράζει τα Θερμά της Συλλυπητήρια στον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Γιώργο Παυλίδη και στην οικογένειά του, για την αιφνίδια απώλεια του υιού του Θεόδωρου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να απαλύνει τον πόνο των οικείων του.

Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στον περιφερειάρχη κ. Γ. Παυλίδη και την οικογένειά του για τον άδικο χαμό του αγαπημένου παιδιού του.

“Οικολογία Αλληλεγγύη” ΑΜΘ

Η Κατερίνα Γεροστεργίου, περιφερειακή σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια της ίδιας και της παράταξης της, στον περιφερειάρχη Γεώργιο Παυλίδη και την οικογένεια του για την ξαφνική απώλεια του γιού του Θεόδωρου Παυλίδη. Ο χαμός ενός νέου ανθρώπου δεν αποτελεί μόνο ένα θλιβερό γεγονός για την οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και σοβαρό πλήγμα για την κοινωνία μας”.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράζουν την οδύνη και τα βαθιά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη για την ξαφνική και άδικη απώλεια του υιού του Θ. Παυλίδη.

Υφυπουργός Εσωτερικών Μ. Κόλλια-Τσαρουχά

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Θεόδωρου Παυλίδη, δικηγόρου και πατέρα ενός ανήλικου τέκνου, υιού του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γιώργου Παυλίδη, για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά δήλωσε: «Είναι πολύ στενάχωρο να χάνονται νέοι άνθρωποι, ειδικά σε μια εποχή σαν τη σημερινή, που εμείς και η πατρίδα μας τους χρειαζόμαστε τόσο πολύ. Δηλώνω συγκλονισμένη και εκφράζω τη συμπαράστασή μου προς την οικογένειά του. Ελπίζω ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του νεαρού και να απαλύνει τον πόνο της οικογένειας του».

Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ

Ο Υφυπουργός Επικρατείας για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Τέρενς Κουίκ, μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του γιού του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Γιώργου Παυλίδη, έκανε την εξής δήλωση: «Η μαύρη είδηση που μου τηλεφωνήθηκε από την Ξάνθη ήταν ένα σοκ. Και ως μέλος της ελληνικής Κυβέρνησης και ως Ανεξάρτητος Έλληνας και ως επικεφαλής του Περιφερειακού συνδυασμού ‘Μακεδονία-Θράκη-Ελλάδα μας’, στέλνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο Γιώργο Παυλίδη, με τον οποίο επικοινώνησα πριν από λίγο τηλεφωνικά, για να του εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου».

Βουλευτές και ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Θ. Παυλίδη.

Ποτάμι ΑΜΘ

Η περιφερειακή οργάνωση του Ποταμιού ΑΜΘ εκφράζει από καρδιάς τη βαθιά της λύπη και τα πιο θερμά συλλυπητήρια στον περιφερειάρχη κ. Γ. Παυλίδη και την οικογένειά του για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου του παιδιού.

Ανεξάρτητοι Έλληνες Ξάνθης

Η Συντονιστική επιτροπή Ν. Ξάνθης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη για τον άδικο χαμό του υιού του. Καλό παράδεισο να έχεις αγαπητέ Θεόδωρε.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Δυστυχώς το τέλος της άνοιξης και η αρχή του καλοκαιριού, μας επιφύλασσε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός στην τοπική μας κοινωνία. Εκφράζουμε τη μεγίστη θλίψη μας για την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του νεαρού συμπολίτη μας Θεόδωρου Παυλίδη και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του. Τόσο στο περιφερειάρχη κ. Γ. Παυλίδη για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου του παιδιού, όσο και στην σύζυγο του Θεόδωρου που πρέπει να βρει το κουράγιο και τη δύναμη να σταθεί μητέρα και πατέρας συνάμα στο νεογέννητο παιδί τους.

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ξάνθης

Τα μέλη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ξάνθης εκφράζουν τη θλίψη τους για την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του συμπολίτη μας Θεόδωρου Παυλίδη και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης

Το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Ε.ΞΑ., εκ μέρους όλων των εργαζομένων της Π.Ε. Ξάνθης, εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στον περιφερειάρχη κ. Γ. Παυλίδη και την οικογένεια του για τον πρόωρο και άδικο χαμό του παιδιού του. Οι σκέψεις όλων των εργαζομένων είναι μαζί τους σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές. Αποφασίστηκε να κατατεθεί χρηματικό ποσό αντί στεφάνου σε κοινωφελές ίδρυμα στη μνήμη του εκλιπόντος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εντός Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για τις νέες αιτήσεις στον Κοινωνικό Τουρισμό

Έως τέλος Ιουνίου θα πρέπει να ενεργοποιήσουν την επιταγή τους οι δικαιούχοι του 2023 &nbs…