Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ένα και διαπαραταξιακό το ψηφοδέλτιο των δημοτικών υπάλληλων

Ένα και διαπαραταξιακό το ψηφοδέλτιο των δημοτικών υπάλληλων

0
dimotikoi ekloges

Διεξήχθηκαν χθες οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ

Συμμετέχει για τελευταία φορά – όπως δήλωσε ο Δημήτρης Γαλανόπουλος

Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και νέων αντιπροσώπων στην ΠΟΕ – ΟΤΑ διενήργησε ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Ξάνθης. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 10 Μαρτίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα. Να σημειώσουμε ότι όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία υποχρεούνται να διεξαγάγουν εκλογές το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου προκειμένου να εκλέξουν εκτός από το νέο διοικητικό τους συμβούλιο και τους Αντιπροσώπους τους που θα τους εκπροσωπήσουν στο συνέδριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ που θα διεξαχθεί στις 27 – 28 – 29 Απριλίου.

Ενιαίο ψηφοδέλτιο – Όλοι οι υποψήφιοι

Ένα και διαπραταξιακό το ψηφοδέλτιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων που εκπροσωπεί όλο τον νομό με εγγεγραμμένα 511 μέλη. Για τελευταία φορά – κατά δήλωσή του – συμμετέχει ο επί δύο θητείες πρόεδρος και γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ – ΟΤΑ κ. Δημήτρης Γαλανόπουλος. Μαζί του στο ψηφοδέλτιο για το Δ.Σ. οι: Γκίκας Ηλίας , Ελευθεριάδης Απόστολος, Κηπουρός Αλέξανδρος, Παπάτσος Αθανάσιος, Παπαστεφάνου Ιωάννης, Πεπονίδης Παντελής, Τζανόγλου Καλλιόπη και Χρηστίδου Βασιλική. Για τους Αντιπροσώπους στην ΠΟΕ – ΟΤΑ οι: Γαλανόπουλος Δημήτρης, Γκίκας Ηλίας, Γουναρίδης Γεώργιος, Δασκαλάκης Γεώργιος, Κηπουρός Αλέξανδρος, Κωστόπουλος Γεώργιος., Παπαδόπουλος Ιωάννης, Τζανόγλου Καλλιόπη και Χρηστίδου Βασιλική. Για την Ελεγκτική Επιτροπή οι : Βασίλα Αναστασία, Βεργοτίδης Δημήτρης, Γιαννακίδου Ευαγγελία.

Να σημειώσουμε ότι θα εκλεγούν 7 για το Διοικητικό συμβούλιο ενώ σ’ ότι αφορά τους Αντιπροσώπους ο αριθμός τους θα εξαρτηθεί από το αριθμό των ψηφισάντων καθότι σε 71 ψηφίσαντες αντιστοιχεί μία έδρα. Η συμμετοχή ήταν αρκετή παρότι υπήρχε πρόβλημα με τους υπαλλήλους του δήμου Μύκης λόγω της κακοκαιρίας . Πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας έγινε από τον πρόεδρο κ. Γαλανόπουλο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα ενώ από την γενική συνέλευση ορίστηκε η Εφορευτική.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εντός Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για τις νέες αιτήσεις στον Κοινωνικό Τουρισμό

Έως τέλος Ιουνίου θα πρέπει να ενεργοποιήσουν την επιταγή τους οι δικαιούχοι του 2023 &nbs…