Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Όλα έτοιμα για τις εκλογές

Όλα έτοιμα για τις εκλογές

0
sakoi 1

Στήθηκαν από Παρασκευή κάλπες και παραβάν στα εκλογικά τμήματα του Νομού

 

Γέμισαν οι κεντρικοί χώροι των Δημαρχείων με σάκους. Παρέλαβαν το εκλογικό υλικό οι δικαστικοί αντιπρόσωποι

 
 
Μια ανάσα πριν από την εκλογική αναμέτρηση στις 18 Μαΐου και οι υπάλληλοι του δήμου αλλά και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι βρίσκονται «στο πόδι» προκειμένου να διευθετήσουν τα τελευταία θέματα. Κάλπες, παραβάν και εκλογικό υλικό έχουν πάρει το δρόμο τους για τα εκλογικά κέντρα, την στιγμή που η αγωνία των υποψηφίων «χτυπάει κόκκινο».
 
Έτοιμα τα εκλογικά τμήματα από την Παρασκευή
Την Παρασκευή, οι δημοτικοί υπάλληλοι είχαν την ευκαιρία να τοποθετήσουν κάλπες και παραβάν στις αίθουσες που προορίζονται για εκλογικά τμήματα, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται στα 224 (55 στο Δήμο Αβδήρων, 41 στο Δήμο Μύκης, 33 στο Δήμο Τοπείρου και 95 στο Δήμο Ξάνθης).
Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι της Π.Ε. Ξάνθης μετέφεραν από την Παρασκευή το πρωί τους σάκους με τα ψηφοδέλτια στα δημαρχεία του νομού, από όπου και τα παραλάμβαναν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, αφού παρουσιάζονταν στις προσδιορισμένες υπηρεσίες προσκομίζοντας το διορισμό τους και την ταυτότητα τους.
Σε επικοινωνία του «Ε» με αρμόδιο δημοτικό υπάλληλο ενημερωθήκαμε ότι κάποιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι παίρνουν τους σάκους μαζί τους, ενώ άλλοι τον αφήνουν να τους στο στείλει ο δήμος στα εκλογικά τμήματα.
 
115.147 το εκλογικό σώμα της Ξάνθης
Να υπενθυμίσουμε πως στο Νομό μας καλούνται να ψηφίσουν 115.147 πολίτες , αριθμός που έχει αυξηθεί κατά 647 άτομα από τις εκλογές του 2012. Όπως είναι γνωστό, η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7 το πρωί και θα λήξει στις 7 το βράδυ, ενώ τα εκλογικά αποτελέσματα αναμένονται τις πρώτες πρωινές ώρες.
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η δομή στήριξης για κακοποιημένες γυναίκες στο σχεδιασμό της επιτροπής ισότητας της Π.Α.Μ.Θ.

Η ιδρυτική συνάντηση της επιτροπής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 με την παρ…