Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Καλτσούνια στο τηγάνι

Καλτσούνια στο τηγάνι

0
kalitsounia
 
για το φύλλο
 
-Αλεύρι για πίτες 500 γρ.
– 1 φλιτζάνι νερό
-2 κουταλιές ελαιόλαδο
-1 κουταλάκι αλάτι
-2 κουταλιές τσικουδιά (ή τσίπουρο)
για τη γέμιση
-350 γρ. μυζήθρα
-350 γρ. ανθότυρο
 
Για το φύλλο ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να πάρουμε μία ζύμη λεία και ελαστική, την οποία σκεπάζουμε και αφήνουμε να ξεκουραστεί για μια ώρα περίπου. Ανακατεύουμε τα δύο τυριά. Ανοίγουμε λεπτό φύλλο και κόβουμε στρογγυλά κομμάτια .Τοποθετούμε σε κάθε κομμάτι ένα κουταλάκι από την γέμιση και κλείνουμε σε μισοφέγγαρα. Πατάμε με τις άκρες ενός πιρουνιού τα μισοφέγγαρα. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.
Σερβίρουμε με ζάχαρη ή με μέλι.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χοιρινά φιλετάκια γεμιστά με  πράσο σε σάλτσα λευκού κρασιού

-400 γρ. χοιρινό φιλετάκι (ψαρονέφρι) -6 φύλλα φρέσκου βασιλικού -4 αγγουράκια ξιδάτα -150…