Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Έκρυβαν 21 κιλά ηρωίνη σε στάνη της Ορεστιάδας

Έκρυβαν 21 κιλά ηρωίνη σε στάνη της Ορεστιάδας

0

Εξαρθρώθηκε, στην Ορεστιάδα, μετά από μεγάλη επιχείρηση, εγκληματική οργάνωσηπου εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Χώρα με σκοπό στησυνέχεια νατις διακινήσει σε Ευρωπαϊκές χώρες. Σε παλιό ποιμνιοστάσιο, στηνπαρέβρια περιοχήτης Νέας Βύσσας Ορεστιάδας, βρέθηκαν 40 συσκευασίες με ηρωίνη,ποσότητας άνωτων 21κιλών.
Συνελήφθησαν, για την υπόθεση αυτή, στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας, ένας40χρονος  κτηνοτρόφος,ένας 56χρονοςΤούρκος, και δύο Βούλγαροι, ηλικίας 41 και 47 ετών, όλοι  μέλη της οργάνωσης.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο ΤμήμαΔίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και αστυνομικής έρευνας που επακολούθησε,εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν την Τετάρτη ο 40χρονος και ο 56χρονος, οιοποίοιείχαν εισάγει από την Τουρκία σαράντα (40) συσκευασίες με ηρωίνη,συνολικούβάρους 21.183 γραμμαρίων
Μετά  απόπροκαθορισμένο ραντεβού που δρομολογήθηκε από τους αστυνομικούς ,συνελήφθησαν,επίσης, και οι δύο Βούλγαροι, οι οποίοι εμφανίστηκαν προκειμένου να τιςπαραλάβουν και να τις προωθήσουν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
Σαράντα (40) συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 21.183γραμμαρίων
Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με Βουλγαρικές πινακίδεςκυκλοφορίας, ιδιοκτησίας του 40χρονου Βούλγαρου.
Μία (1) πλαστική βάρκα που ήταν κρυμμένη κοντά στην κοίτητου ποταμού Έβρου
Πέντε (5) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ΠλημμελειοδικώνΟρεστιάδας ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται για τον 56χρονο Τούρκο καιηκατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα από στρατιωτικά απαγορευμένηπεριοχή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…