Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ Ξάνθης στη ΔΕΗ

Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ Ξάνθης στη ΔΕΗ

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
 
Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ Ξάνθηςπραγματοποίησε το ΠΑΜΕ το πρωί της Τρίτης, συνεχίζοντες τις δράσειςενάντια στοειδικό τέλος ακινήτων, που ήδη έχει ενταχθεί στους λογαριασμούς τουρεύματοςπου αποστέλλονται σε νοικοκυριά και χώρους εργασίας.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ που βρέθηκαν μπροστά στην είσοδο του καταστήματοςμε πανό, έντυπο ενημερωτικό υλικό και το σύνθημα «κανένα σπίτι χωρίςρεύμα»,κάλεσαν τους πολίτες να μην πληρώσουν το «χαράτσι», τη ΔΕΗ να μηναφήσει κανέναλαϊκό σπίτι χωρίς την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και τους δεεργαζομένούς τηςνα αρνηθούν την εφαρμογή του μέτρου.
 
Γ. Πυργελής: «Αλληλεγγύη για να μην τολμήσουν να κόψουν τορεύμασε κανένα λαϊκό σπίτι»
Ο γραμματέας του ΠΑΜΕ Ξάνθης Γιώργος Πυργελής ενημέρωσε για τουςστόχους της παράστασης διαμαρτυρίας. «Καλούμε τους πολίτες να σταθούνενάντιαστο ειδικό τέλος ακινήτων που επιβαρύνει χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά μετοεπιπλέον χαράτσι και εργαζόμενοι, νέοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι,συνταξιούχοι να αρνηθούν να το πληρώσουν», σημείωσε ο ίδιος και τόνισε:«δενοφείλουμε σε κανέναν. Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα έχουνπληρώσειαρκετά όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουν πλέον άλλο να δώσουν». Επίσης,έδωσεπληροφορίες για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν τα μέλη του ΠΑΜΕΞάνθηςπρος αυτή την κατεύθυνση, κάνοντας προσπάθειες να οργανώσουν σεσωματεία καιγειτονιές γενικές συνελεύσεις, ώστε να εμποδίσουν τα συνεργεία της ΔΕΗαπό τονα κόβουν το ρεύμα. «Να συμμετέχουν όλοι ώστε να μην τολμήσουν νακόψουν τορεύμα από κανένα», πρόσθεσε ο Γιώργος Πυργελής, καλώντας και τουςεργαζομένουςτης ΔΕΗ να επιδείξουν εργατική αλληλεγγύη, άμεση για κάθε λαϊκό σπίτι,αρνούμενοιτην εφαρμογή του μέτρου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…