4 λουκάνικα της επιλογής σας
1 κιλό πατάτες
½ κιλό καρότα
½ κιλό πιπεριές
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 βολβό μάραθου
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας λάδι
Πιπέρι
1 ½ κουταλάκι του γλυκού με όποια μυρωδικά σας αρέσουν
½ φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλο
4 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
Ξεφλουδίστε τις πατάτες και κόψτε τες στα τέσσερα. Στη συνέχεια κόψτε το κρεμμύδι σε φέτες. Κόψτε το μάραθο σε φέτες αφού πρώτα βγάλετε από πάνω τα κοτσάνια. Κόψτε τις πιπεριές σε λωρίδες και τοποθετήστε όλα τα λαχανικά σε ένα μεγάλο ταψί.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το λάδι, τα μυρωδικά, το τριμμένο σκόρδο και το ζωμό κοτόπουλου. Αφού το μείγμα μας ετοιμαστεί το ρίχνουμε επάνω στα λαχανικά. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Καλύψτε το ταψί με αλουμινόχαρτο και αφήστε το να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά στους 250 βαθμούς.
Σε ένα τηγάνι βάλτε τα λουκάνικα και τσιγαρίστε μέχρι να πάρουν ένα πιο έντονο χρώμα. Βγάλτε τα λουκάνικα από το τηγάνι και κόψτε τα στη μέση. Αφού γίνουν οι πατάτες βγάλτε από τον φούρνο και προσθέστε τα λουκάνικα και το μπαλσάμικο. Βάλτε τις πατάτες με τα λουκάνικα μέσα στο φούρνο και ψήστε για 25-30 λεπτά.