“Σώστε το παιδί μου…”

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
 
Μια τραγωδία παίζεταιεδώ και 9 μήνες σ’ ένα δωμάτιο της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείουΞάνθης.Ένα 22χρονο παλικάρι βυθισμένο σε κώμα μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημαπουείχε στις 25 Δεκεμβρίου του 2009 και έκτοτε δεν ανένηψε και μια μάνα, ημάνατου η κα Σοφία Βαρελίδου, σκυμμένη ολημερίς και οληνυχτίς πάνω του ναπεριμένεικαρτερικά ένα πετάρισμα από τα βλέφαρα του γιου της ένα σημάδι ότιεπικοινωνεί,ότι την ακούει!
 
Της έδωσαν ελπίδαόμως χρειάζονται λεφτά…
Μέσα σ’ όλο αυτό το διάστημα των 9 μηνών που ο γιος τηςνοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ξάνθης η κα Σοφία δεν έμεινε απαθής…Όπωςμαςπληροφορεί έφερε ειδικό νευροχειρουργό και εξέτασε το παιδί της και τηςείπε:«Ο γιος σου θα σηκωθεί…100% αλλά πρέπει να πάει στο Εξωτερικό σε ειδικόκέντροαποκατάστασης». Να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος ο οποίος δούλευε λίγο πριν το ατύχημα εργάτης στομετρό Θεσσαλονίκης δεν έχει αρκετά ένσημα για να καλύψει την μεταφοράτου καιτην νοσηλεία του.  ΗΠρόνοια όπως μαςείπε η κα Βαρελίδου δεν καλύπτει τα έξοδα και η ίδια και η οικογένειάτης πουδιαμένουν στο Πετροχώρι Ξάνθης δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ν’αντεπεξέλθουν στα 10.000 ευρώ το μήνα που χρειάζονται για τη νοσηλείασε ειδικόκέντρο αποκατάστασης για άτομα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στηΦραγκφούρτη.Να σημειώσουμε ότι  στηνχώρα μας δενυπάρχει τέτοιο εξειδικευμένο κέντρο.
 
Μια μάνα ζητάβοήθεια…για να σώσει τον γιο της
«Προσπαθώ να κάνω οτιδήποτε να σώσω το παιδί μου. 9 μήνες τώρα λιώνει σ’ ένακρεβάτι…Είναι κρίμα ένα 22χρονο παλικάρι να μείνει έτσι… Απευθύνομαι σ’όλουςτους ανθρώπους…Ξέρω ότι οι εποχές είναι δύσκολες …αλλά είμαι μάνα καιβλέπω τοπαιδί μου έτσι και ενώ ξέρω ότι μπορεί να γίνει καλά δεν έχω τα λεφτάγια να τοκάνω…Γι αυτό ζητώ βοήθεια», είναι η κραυγή της μάνας! Μια κραυγή πόνουαλλά καιελπίδας …ότι έχουν μείνει ακόμη μέσα μας αποθέματα αγάπης, συμπόνιαςκαι ότι ητοπική μας κοινωνία δεν θ’ αφήσει αβοήθητο ένα 22χρονο παλικάρι!
Η κα Βαρελίδου δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό και για το λόγοαυτό όποιοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν με ταγραφείατης εφημερίδας μας ή με την ίδια την κα Βαρελίδου στο τηλέφωνο: 6973654875

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παρχάρια: Η ποντιακή γιορτή του καλοκαιριού

Ελένη Διαφωνίδουelenidfn@yahoo.com  Με μαζική προσέλευση και επιτυχία εορτάστηκε…