-6 μικρές πατάτες
-3 μικρά καρότα
-2 κόκκινες πιπεριές
-1/2 πράσινη πιπεριά
-Κάπαρη ανθός
-1 στραγγιστό γιαούρτι (200 γρ)
-3 κ.σ. Μαγιονέζα
-100 γρ φέτα
-Αλάτι, Ρίγανη
-2 κ.σ. Ελαιόλαδο
Βράζουμε τις πατάτες αφού τις καθαρίσουμε. Αφού πάρουν μια βράση οι πατάτες ρίχνουμε κ το καρότο σε λωρίδες κομμένο. Τις κόκκινες πιπεριές τις βάζουμε στον φούρνο σε μια λαδόκολλα να ψηθούν για περίπου 20 λεπτά να μαλακώσουν κ να αρχίζουν να μαυρίζουν. Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε ένα μπολάκι ή μια σακούλα κ κλείνουμε αεροστεγώς. Τις αφήνουμε για λίγο κ τις ξεφλουδίζουμε.
Σε ένα μεγάλο μπωλ ψιλοκόβουμε την πράσινη πιπεριά. Προσθέτουμε τις βραστές πατάτες, αφού τις έχουμε αλατίσει λίγο κ κόψει σε μικρά κυβάκια. Την ίδια διαδικασία κ με τα καρότα. Κόβουμε κ τις ψητές πιπεριές κ τις προσθέτουμε και αυτές. Τέλος θρυμματίζουμε την φέτα.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι με την μαγιονέζα κ ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και λίγο από το νερό που έβρασαν οι πατάτες για να γίνει πιο ρευστή. Τέλος ρίχνουμε από πάνω από την φέτα λίγη ρίγανη, δύο κουταλιές ελαιόλαδο κ την κάπαρη. Βάζουμε και την μαγιονέζα με το γιαούρτι..