500 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο
1 πράσο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλ. σιμιγδάλι
2 φλ. γάλα
200 γρ. φέτα
1 κ.σ. βούτυρο
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πράσο. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και προσθέτουμε το σπανάκι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοψήνουμε για 10-15 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα, προσθέτουμε το σιμιγδάλι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχόμενα και προσθέτουμε το σκόρδο και το τυρί. Μόλις λιώσει το τυρί αποσύρομε από τη φωτιά. Αν το μίγμα πήξει αρκετά, προσθέτουμε λίγο γάλα για να αραιώσει το μίγμα. Προσθέτουμε το σπανάκι στο μίγμα και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε σε ένα πυρέξ το μίγμα και ψήνουμε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 40 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο το μίγμα και σερβίρουμε.