1 φύλλο σφολιάτας
1 μικρό βάζο έτοιμη πραλίνα φουντουκιού
1 κουτί μπισκότα τύπου πτι-μπερ, περασμένα από το multi
1 αβγό, ελαφρώς χτυπημένο (για την επάλειψη)
μαύρη ζάχαρη (για το πασπάλισμα των κριτσινιών πριν από το ψήσιμο)
Στρώνουμε τη σφολιάτα σε έναν καθαρό πάγκο εργασίας, απλώνουμε σε όλη την επιφάνειά της την πραλίνα και πασπαλίζουμε µε το τριμμένο μπισκότο.
Κόβουμε τη σφολιάτα σε λωρίδες πάχους 2 εκ. και τις στρίβουμε από τη µία άκρη μέχρι την άλλη. Κατόπιν κόβουμε τις στριφτές λωρίδες σε πιο μικρές, των 10 εκ.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Τοποθετούμε τα κριτσίνια σε λαμαρίνα στρωμένη µε φύλλο σιλικόνης ή µε λαδόκολλα, τα αλείφουμε µε το αβγό, πασπαλίζουμε µε τη ζάχαρη και τα ψήνουμε για περίπου 30-40 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.