Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το ΚΚΕ Ξάνθης επισκέφθηκε χωριά του νομού και εργασιακούς χώρους της Ξάνθης

Το ΚΚΕ Ξάνθης επισκέφθηκε χωριά του νομού και εργασιακούς χώρους της Ξάνθης

0

Επικεφαλής ήταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ιμπραήμ Ιμπράμ Κερατζή και Βασίλης Μπέλλος


Κλιμάκια της Κ.Ο. Ξάνθης του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Ιμπραήμ Ιμπράμ Κερατζή και Βασίλη Μπέλλο επισκέφθηκαν χωριά, γειτονιές και εργασιακούς χώρους της Ξάνθης.

Ο Ιμπραήμ Ιμπράμ Κερατζή επισκέφθηκε χωριά του Δήμου Αβδήρων τονίζοντας στις ομιλίες του την ανάγκη οι εργαζόμενοι, αγροτοκτηνοτρόφοι και νέοι μαζικά να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που στέκεται στο πλευρό των φτωχών λαϊκών στρωμάτων αποκαλύπτοντας τις αντιλαϊκές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οργανώνοντας τον αγώνα ενάντια στην υλοποίησή τους από όλες τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις που διαδοχικά τις εξειδικεύουν στην Ελλάδα.

Ο Βασίλης Μπέλλος επισκέφθηκε το Ερευνητικό Κέντρο ΑΘΗΝΑ και γειτονιές της πόλης της Ξάνθης. Στις ομιλίες του ανέδειξε το πώς η «πράσινη μετάβαση» στο όνομα της οποία πίνουν νερό όλα τα αστικά κόμματα και η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύεται «μαύρη» για τα λαϊκά στρώματα. Η “Πράσινη Μετάβαση” της ΕΕ και οι διακηρύξεις της περί προστασίας τάχα του περιβάλλοντος αποδείχθηκαν ευρωοδηγίες για την καταπάτηση και την καταστροφή περιοχών φυσικής ισορροπίας και ομορφιάς από τους ενεργειακούς ομίλους και την εγκατάσταση ΑΠΕ µε κριτήριο τα κέρδη τους και άγρια καταστολή σε όσους τα αντιπαλεύουν. Οι φόροι, που τάχα θα µειώνονταν, εκτοξεύτηκαν µε την προσθήκη των «πράσινων» χαρατσιών, την ψηφιακή φορολεηλασία των αυτοαπασχολουµένων, την ώρα που οι µεγάλοι όµιλοι απολαµβάνουν φοροασυλία κι επιδοτήσεις.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΟΔΥ: Προσοχή στα κουνούπια λόγω του ιού του Δυτικού Νείλου -Πώς μπορούμε να προστατευτούμε

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνιστά να λαμβάνουμε μέτρα για να προφυλαχθού…