Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα ΚΚΕ Ροδόπης: «Η κυβέρνηση ενάντια στον δίκαιο αγώνα των αγροτών»

ΚΚΕ Ροδόπης: «Η κυβέρνηση ενάντια στον δίκαιο αγώνα των αγροτών»

0

Στο πλευρό των αγροτών που κατέλαβαν το κτίριο της Περιφέρειας η τομεακή του κόμματος


Κλιμάκιο της τομεακής επιτροπής του ΚΚΕ Ροδόπης στήριξε την κινητοποίηση των αγροτών της Ροδόπης, το βράδυ της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜΘ, το οποίο τέλεσε υπό αγροτική κατάληψη όλο το βράδυ μέχρι την Δευτέρα το πρωί.

Το ΚΚΕ Ροδόπης κατήγγειλε τον αποκλεισμό του κτιρίου της Περιφέρειας ΑΜΘ από δυνάμεις των ΜΑΤ και ζήτησε την άμεση αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων. «Η κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, ενάντια στον δίκαιο αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών, που παλεύουν για να μείνουνε στα χωριά τους, να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους, να ζήσουνε τις οικογένειες τους, διεκδικώντας μέτρα για την στήριξη των εισοδημάτων τους, για την μείωση του κόστους παραγωγής των προϊόντων» σημείωσε η τομεακή Ροδόπης του κόμματος.

Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκε και αντιπροσωπεία του Φοιτητικού Συλλόγου Φιλολογίας του ΔΠΘ. Μιλώντας στους αγρότες η Ευδοξία Παπαδημητρίου, πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Φιλολογίας του ΔΠΘ, εξέφρασε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα και τα αιτήματά τους, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα που δίνουν οι φοιτητές σε όλη την χώρα ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, νομοσχέδιο, που όπως είπε, πλήττει και την αγροτική οικογένεια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καμπάνια δωρεάν προληπτικών γυναικολογικών εξετάσεων σε χωριά του δήμου Αβδήρων

Εντός Μαΐου εξετάσεις σε Ν. Κεσσάνη, Πόρτο Λάγος, Κουτσό, Γενισέα και Μαγικό   Στο πλ…