Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πώς θα ήταν τα γήπεδα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την τεχνητή νοημοσύνη

Πώς θα ήταν τα γήπεδα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την τεχνητή νοημοσύνη

0

Η ισπανική εφημερίδα “Marca” αποφάσισε να “χτίσει” με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και πάλι τις έδρες, τα γήπεδα, των ομάδων που συμμετέχουν στο φετινό ποδοσφαιρικό Champions League και στη μπασκετική Euroleague. Όχι δεν προτείνει στις ομάδες κάποιο νέο αρχιτεκτονικό σχέδιο αλλά «πατάει» πάνω στην παράδοση και στα μνημεία των πόλεων που εδρεύουν.

Ανάμεσα στις ομάδες είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που συμμετέχουν στη Euroleague. Το γήπεδο του ΠΑΟ έχει τις εξέδρες από το Καλλιμάρμαρο και φόντο την Ακρόπολη των Αθηνών και συνδυάζει την εποχή μας με την Αρχαία Ελλάδα.

Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι χτισμένο δίπλα στη θάλασα και υπάρχουν καράβια και βάρκες δίπλα του για να δείξουν ότι η ομάδα αυτή εδρεύει στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά.

Ίσως θα έπρεπε να συμβουλευτούμε την Τεχνητή Νοημοσύνη για το τι μέλλει γενέσθαι με το ΟΑΚΑ και το στέγαστρο Καλατράβα, μήπως αυτή μας δώσει κάποια ιδέα πως μπορεί να διαμορφωθεί το γήπεδο αν αφαιρεθεί η επικίνδυνη κατασκευή του στεγάστρου.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρεπό του Παύλου Μελά Κουτσού στην 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου

Τα αποτελέσματα και η διαμόρφωση της βαθμολογίας Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η 3η αγωνιστική τ…