Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Pre League: Εκτός Pre League ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Pre League: Εκτός Pre League ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

0

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν θα λάβει μέρος στην Pre League

Η ομάδα βόλεϊ μετά από απόφαση της διοίκησης του Ερασιτέχνη που θα ανακοινωθεί σύντομα, δεν θα συμμετάσχει στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του αθλήματος.

Μετά την απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτών, λόγω προηγούμενων οφειλών των ΤΑΑ της ομάδας σε μάνατζερ ξένων αθλητών που επέβαλλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία, αλλά και συσσωρευμένων χρεών η διοίκηση παίρνει αυτή την απόφαση που είναι κόντρα στην θέληση των Ελλήνων παικτών της ομάδας (οι περισσότεροι από τους οποίους Εβρίτες και από τα σπλάχνα του  Συλλόγου) να παίξουν στην Pre League.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη κρίνει πως δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος του προϋπολογισμού συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του SportsAddict.gr παρ’ όλο που υπήρξε αρχική συμφωνία μεταξύ διοίκησης και παικτών για να παίξει η ομάδα στην Pre League, αυτό δεν θα συμβεί όπως αναφέραμε, κάτι που θα γίνει και επίσημα γνωστό εντός των επόμενων ωρών.

Πρακτικά αυτό σημαίνει βάσει των κανονισμών ότι ο Εθνικός δεν μπορεί να λάβει μέρος σε κανένα πρωτάθλημα την φετινή σεζόν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 20:30 της 25ης Μαΐου ο τελικός Παναθηναϊκός – Άρης

Στο Πανθεσσαλικό γήπεδο Η ΕΠΟ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι αποφασίστηκε η ώρα του τελικ…