-500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
-3 μεγάλα κολοκύθια κομμένα σε πολύ λεπτές φετούλες
-5 κ. σ. ελαιόλαδο
-1 τριμμένο κρεμμύδι
-3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
-1 ποτηράκι λευκό κρασί
-1 μικρό ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
-1 κούπα γάλα
-3 αυγά
-400 γρ. τριμμένο ανθότυρο
-60 γρ. κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα τριμμένη
-αλάτι-πιπέρι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά με δυο κουταλιές ελαιόλαδο και λίγο αλάτι τα κολοκυθάκια.
Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε πάλι σε δυνατή φωτιά μέσα στο υπόλοιπο ελαιόλαδο τον κιμά με το σκόρδο και το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί, αλατίζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε τον κιμά να ψηθεί για 15’.
Στρώνουμε τα κολοκυθάκια στον πάτο ενός στρογγυλού ταψιού ή μιας φόρμας του κέικ.
Μόλις ψηθεί ο κιμάς, προσθέτουμε τον μαϊντανό και τον στρώνουμε στη φόρμα, πάνω στα κολοκυθάκια.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το ανθότυρο, το κεφαλοτύρι, ελάχιστο αλάτι, πιπέρι και το γάλα. Χτυπάμε να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα. Στρώνουμε το μείγμα των τυριών πάνω από τον κιμά και ψήνουμε για μισή ώρα στο φούρνο, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.