Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Λαζάνια με κολοκυθάκια

Λαζάνια με κολοκυθάκια

0
  • 1 πακέτο λαζάνια
  • 1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα στο ρεντέ 
  • 1/2 ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκα ψιλοκομμένα
  • άνιθο, μαϊντανό, δυόσμο
  • αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
  • 300 γρ.φέτα
  • 3 αβγά
  • 1/2 κούπας λάδι  

Τρίβουμε τα κολοκύθια μέσα σε μπολ και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά. Τρίβουμε με το χέρι μας τη φέτα και τη βάζουμε και αυτή στο μπολ.
Προσθέτουμε τα αβγά και το λάδι. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα. Λαδώνουμε ελαφρά τον πάτο ενός ταψιού 25×20εκ. Στρώνουμε όσα λαζάνια χωράνε και καλύπτουμε με γέμιση.
Βάζουμε άλλη μια στρώση λαζάνια και καλύπτουμε ξανά με γέμιση. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες 2 φορές. Έχουμε δηλαδή συνολικά 4 στρώσεις λαζάνια και 4 στρώσεις γέμιση. Καλύπτουμε το ταψάκι μας με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και 30 λεπτά. Σβήνουμε το φούρνο και αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο αφήνοντας το ταψί μέσα στο ζεστό φούρνο, για να πάρει ελαφρώς χρώμα και στην επιφάνεια.
Αφήνουμε να σταθεί και σερβίρουμε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νηστίσιμο μωσαϊκό σοκολάτας με ξηρούς καρπούς

-300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, τεμαχισμένη σε μικρότερα κομμάτια -200 γρ. ρόφημα αμυγδάλου…