Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ξεχωριστοί αυτοδιοικητικοί δρόμοι για τους αδελφούς Χουσεΐνογλου

Ξεχωριστοί αυτοδιοικητικοί δρόμοι για τους αδελφούς Χουσεΐνογλου

0

Τη συνεργασία του με τον Μανώλη Τσέπελη ανακοίνωσε ο Χουσεΐν, στο πλευρό του Σάββα Μελισσόπουλου μένει ο Τιμούρ

Ξεχωριστούς αυτοδιοικητικούς δρόμους παίρνουν οι αδελφοί Χουσεΐν και Τιμούρ Χουσεΐνογλου, αφού ο μεν καθηγητής αγγλικών Χουσεΐν δέχθηκε και επίσημα να συνεργαστεί με τον Μανώλη Τσέπελη, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ στο πλευρό του Σάββα Μελισσόπουλου μένει με δήλωσή του ο γνωστός ορθοπεδικός Τιμούρ.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Χουσεΐν Χουσεΐνογλου, ο Μανώλης Τσέπελης δήλωσε: «δώσαμε τα χέρια με ένα εξαίρετο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, τον Χουσεΐν Χουσεΐνογλου, τον αδελφό του ορθοπεδικού Τιμούρ Χουσεΐνογλου. Ξεκινάμε έναν αγώνα γεμάτοι δυναμική, αισιοδοξία και πίστη για το αύριο του Δήμου, το μέλλον του τόπου μας. Ο Χουσεΐν Χουσεΐνογλου είναι καθηγητής Αγγλικών αλλά και εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είναι παντρεμένος με τη Νουράν και έχει μία κόρη 22 χρονών, την Σελίν, που σπουδάζει Αγγλική φιλολογία».

Μέσω ανάρτησης του Σάββα Μελισσόπουλου, από την πλευρά του ο Τιμούρ Χουσεΐνογλου ανέφερε: «επειδή λοιπόν επιχειρούν να με υποκαταστήσουν αφήνοντας υπονοούμενα και συνδέοντας το όνομά μου με καταστάσεις και χώρους που ουδεμία σχέση είχα, έχω και θα έχω και δεν πρόκειται ποτέ να υποστηρίξω και επειδή εγώ έχω μάθε να μην πουλάω ανθρώπους, φίλους, συνειδήσεις και “πιστεύω”, δηλώνω πως στηρίζω εκείνες τις δυνάμεις που αγωνίζονται να αλλάξει η πόλη μας και τον Σάββα Μελισσόπουλο, ως υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης!», ενώ ο ίδιος ο Μελισσόπουλος σχολίασε ότι τον τιμά η φιλία του δημοτικού του συμβούλου, που έχει μία εντυπωσιακή προσωπικότητα και ένα ξεχωριστό, αυθεντικό και ειλικρινή χαρακτήρα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…