Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τελευταίο «αντίο» στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Άγγελο Μπεμπεκίδη

Τελευταίο «αντίο» στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Άγγελο Μπεμπεκίδη

0

«Έφυγε» μετά από πολύμηνη νοσηλεία

Πέθανε κατόπιν πολύμηνης νοσηλείας μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας ο 63χρονος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελος Μπεμπεκίδης.

Επί μακρόν από το τιμόνι του συνδικαλιστικού φορέα των ιδιωτικών υπαλλήλων έδωσε μάχες για τα εργατικά δικαιώματα και την ενίσχυση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας και τα εργοστάσια της Ξάνθης.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΓΣΕΕ, αναφέροντας: «Ο Άγγελος Μπεμπεκίδης δεν θα λείψει μόνο στην οικογένειά του και στους φίλους του αλλά και σε ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα, αφού ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος με έντονη συνδικαλιστική δράση, ιδιαίτερα αγαπητός, που είχε δώσει το δικό του αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων. Η ΓΣΕΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του εκφράζοντας ειλικρινή θλίψη και τη βαθύτατη οδύνη και κάνοντας λόγο για ένα συνδικαλιστή που «τίμησε με την παρουσία του το συνδικαλιστικό κίνημα».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Νομού Ξάνθης, ενώ και η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή της επεσήμανε ότι: «ο Άγγελος Μπεμπεκίδης , πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, είχε συνεχή παρουσία και συνδικαλιστική δράση στον ιδιωτικό τομέα και στους αγώνες των εργαζομένων.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στον τόπο καταγωγής του στο Όλβιο Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε ψηφιακή πλατφόρμα καλούνται να καταχωρίσουν οι δήμοι τα έργα πυροπροστασίας

Με κοινή υπουργική απόφαση καθορίζεται η διαδικασία καταγραφής των εκτελεσθέντων έργων πυρ…