Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συνεχίζονται οι καταδιώξεις για τη σύλληψη διακινητών στη Θράκη

Συνεχίζονται οι καταδιώξεις για τη σύλληψη διακινητών στη Θράκη

0

Τρεις οι συλλήψεις διακινητών το Σάββατο. Ο ένας για να αποφύγει τη σύλληψη προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός

Συνελήφθησαν το Σάββατο σε περιοχές του Έβρου, της Ροδόπης και της Δράμας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Δράμας, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία Οδό Κήπων-Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός–διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικά κιγκλιδώματα και ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής–Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον δεύτερο άντρα, διότι οδηγώντας φορτηγό μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ στην επαρχιακή οδό Δράμας–Παρανεστίου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν μία γυναίκα, διότι την εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα  δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Και από τις τρεις υποθέσεις κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…