Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αποπομπή Αθανασίου ζητά ο Χ. Ζεϊμπέκ για την αναφορά στους μειονοτικούς βουλευτές

Αποπομπή Αθανασίου ζητά ο Χ. Ζεϊμπέκ για την αναφορά στους μειονοτικούς βουλευτές

0

Ενόχληση του βουλευτή που κατηγορεί τον Αντιπρόεδρο της Βουλή για νέα στοχοποίηση της μειονότητας

 

Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Αθανασίου, μας εκπλήσσει δυσάρεστα, στοχοποιώντας ξανά τη μειονότητα και δη τους εκλεγμένους μειονοτικούς Βουλευτές.

Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την αναγκαιότητα (!) των υποκλοπών εκ μέρους της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, προέβη στο πρωτοφανές ατόπημα να υιοθετήσει τη θεωρία ότι οι μειονοτικοί Βουλευτές, αποτελούν εθνικούς μειοδότες και εσωτερικούς εχθρούς, εισάγοντας τις διακρίσεις ακόμα και μέσα στη Βουλή.

Να υπενθυμίσω ότι τέτοιες απόψεις ακούγονταν θεσμικά στο παρελθόν, μόνο από την Χρυσή Αυγή. Όπως φαίνεται, όμως, οι φασιστικές αντιλήψεις δεν έχουν εκλείψει, ακόμα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Την σκυτάλη της αναπαραγωγής τους έχει πάρει πλέον το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα, σημαίνοντα στελέχη της.

Το ελάχιστο που οφείλει να πράξει η Νέα Δημοκρατία είναι να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου από την κοινοβουλευτική της ομάδα, καθώς και από το αξίωμα του Αντιπροέδρου της Βουλής. Παράλληλα, η Κυβέρνηση οφείλει να λογοδοτήσει άμεσα σχετικά με το ζήτημα των υποκλοπών, καθώς και να ξεκαθαρίσει αν τα λεγόμενα του κ. Αθανασίου περιέχουν κάποια δόση αλήθειας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ξάνθη το πρώτο «πράσινο» κολυμβητήριο της χώρας  

  Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν οι αθλητές του ΚΟΞ με τον δήμαρχο Ξάνθης   Μ.Τσέπε…