Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επί ποδός οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης για την κακοκαιρία «Ελπίς»

Επί ποδός οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης για την κακοκαιρία «Ελπίς»

0

Επαρκείς οι ποσότητες αλατιού. Από το τμήμα υποδομών μπορούν να προμηθεύονται τσουβαλάκια αλατιού οι πολίτες εφόσον παραστεί ανάγκη

 

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ξάνθης, για να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα κακοκαιρίας «Ελπίς», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Ξάνθης, ενόψει των ακραίων φαινομένων.

Βασικά χαρακτηριστικά του φαινομένου -που επηρεάζει από χθες την περιοχή μας και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου- είναι οι πυκνές χιονοπτώσεις, η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και οι, σφοδρής έντασης, άνεμοι.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση: «ο Δήμος Ξάνθης έχει θέσει σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα σχέδια αυξημένης ετοιμότητας πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση πιθανών κινδύνων, με τις Υπηρεσίες του Δήμου να βρίσκονται σε ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα -δίνοντας, όπως πάντα, προτεραιότητα στη διασφάλιση της ζωής και της υγείας των πολιτών.

Γίνεται γνωστό ότι για την εξυπηρέτηση και προστασία των πολιτών ο Δήμος διαθέτει την επαρκή ποσότητα σε αλάτι. Επίσης, οι συνδημότες μας μπορούν, να προμηθεύονται τσουβαλάκια αλατιού -εάν αυτό παραστεί ανάγκη- από το Τμήμα Υποδομών της Διεύθυνσης Τ.Υ. του Δήμου (πίσω από την Πυροσβεστική)».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καμπάνια δωρεάν προληπτικών γυναικολογικών εξετάσεων σε χωριά του δήμου Αβδήρων

Εντός Μαΐου εξετάσεις σε Ν. Κεσσάνη, Πόρτο Λάγος, Κουτσό, Γενισέα και Μαγικό   Στο πλ…