Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Προσπαθήστε να αποφύγετε την επιβίωση

Προσπαθήστε να αποφύγετε την επιβίωση

0

Κάθε προσπάθεια επιβίωσης είναι αντίθετη με κάθε νόημα της ζωής. Όποιος επιβιώσει θα το μετανιώσει. Καλλίτερα μιας ώρας σκεπτόμενη ζωή παρά σαράντα χρόνια βλακεία και ντροπή. Η ζωή έχει νόημα όταν υπάρχει νόηση και όχι εγκεφαλικό νόσημα. Όταν κάποιος γίνει φυτό είναι προτιμότερο να τον φάνε οι γίδες, εκεί θα είναι ωφέλιμος και παραγωγικός.

Τελικά οι Τούρκοι μας την βγήκαν από αριστερά και το παίξανε δεξιά. Το τηλεοπτικό παιχνίδι βλακείας και αποκτήνωσης που είναι ιδιοκτησίας Ατζούν Ιλιτζαλί θριαμβεύει στις Ελληνικές οικογένειες και κυρίως στους Ιατρικούς κύκλους. Μέχρι χθες τα ενδιαφέροντα στην ιατρική επιστημονική κοινότητα ήταν κυρίως  στον άξονα Ολυμπιακού- Ελ Αραμπί και Πάοκ- Σαββίδη. Ευχαρίστως πληροφορούμεθα ότι τόσο ο κ. Ελ Αραμπί όσο και ο οπλοφόρος κ. Σαββίδης χάνουν διαρκώς έδαφος τις πρωινές ώρες πριν την εξέταση βαρέως ασθενών της κλινικής τους από τους κκ Τόνι, Παύλο και Κόρομι. Ο χειρουργοί έχουν τεθεί υπέρ του Ντάφι ενώ οι Ουρολόγοι  δεν κάνουν πίσω στην υπεράσπιση του Γιώργου Ασημακόπουλου.  Την ίδια μαχητική γραμμή ακολουθούν οι Αιματολόγοι και οι Αρχιτέκτονες. Άμα έχεις πάρει γερές βάσεις  από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο δεν μπορείς στο Πανεπιστήμιο να τεθείς αλληλέγγυος με την Κάτια Ταραμπάνκο. Αυτά απασχολούν κάθε πρωί τους καρδιοχειρουργούς πριν μπουν προβληματισμένοι στα χειρουργεία.

Πληροφορούμαστε πως και στον Δικηγορικό σύλλογο υπάρχει σαφές ρεύμα υπέρ των Μαχητών και κατά των Διασήμων. Η διάβρωση προχωρά κανονικά και μην φοβάστε τα κανόνια των Τούρκων αλλά τα εγκεφαλικά αιμοσφαίρια του πλήθους των Ελλήνων που παρακολουθούν το πρόγραμμα του Survivor. Επειδή οι Έλληνες στα πεδία των μαχών έχουν επιδείξει ηρωισμό και αυταπάρνηση έχει εκπονηθεί σχέδιο παράλυσης των εγκεφαλικών νευρώνων και παράλληλης απονεύρωσης τύπου πολυομυελίτιδας της σκέψης. Τα κάτω άκρα μην τα φοβάστε πιά, η ασθένεια έχει μεταφερθεί στους εγκεφαλικούς κάλυκες.

Στο στόχαστρο δεν είναι το πορτοφόλι σας αλλά το περιεχόμενο του κρανίου σας και επειδή οι επεμβάσεις στον εγκέφαλο είναι περίπλοκες και επικίνδυνες για την επιβίωση του ασθενούς, επεμβαίνουν πλέον αναίμακτα. Δεν χρειάζεται η προσέλευση του ασθενούς στο νοσοκομείο, ούτε ο προεγχειρητικός  έλεγχος. Ο Έλλην απόγονος του Πλάτωνα εγχειρίζεται στον καναπέ του σπιτιού του χωρίς σύριγγες, νυστέρια και ράμματα. Το μόνο κακό της κατ οίκον επέμβασης είναι ότι διαρκεί περίπου ένα με δύο χρόνια για να υπάρξουν σαφή αποτελέσματα βλακείας και ανήκεστης εγκεφαλικής βλάβης. Κατά τα άλλα όλα θα εξελιχθούν ομαλά χωρίς αναμνήσεις του Ευριπίδη και του Όμηρου με μόνη εξαίρεση τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Γουέμπλευ και το δοκάρι του Σαραβάκου με την Ρεάλ.

Μετά όλα θα συμβούν χωρίς εντάσεις και ενστάσεις, μόνον με παραδοχές και χωρίς μαχητές. Σε λίγα χρονάκια θα εκλείψει και ο Τουρκικός κίνδυνος με την ανάληψη του Υπουργείου από τον Μεχμετ Αλή και της Δημαρχίας από την Τανσού Τσολούν. Μόνον προσοχή όταν βλέπετε το Survivor, έχετε δίπλα σας και ένα ποτήρι νερό, μην στραβοκαταπιείτε από τα αλατισμένα τσίπς Lays με γεύση ρίγανης.

Τελικά η επιβίωση δεν είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή!

Φοίβος Ιωσήφ

 • Η αξία της ξυλείας

  Φοίβος Ιωσήφ Η αξία της ξυλείας καθορίζεται με την μονάδα μέτρησης του κυβικού. Τόσα κυβικ…
 • H ευφυής έννοια του θανάτου

  Φοίβος Ιωσήφ Γνωρίζετε κάποιον που να μην φοβάται τον θάνατο; Μην το πολυσκέπτεσθε, όσοι γ…
 • Λέων Τολστόϊ

  Φοίβος Ιωσήφ Είχα διαβάσει τον Πόλεμο και Ειρήνη πριν περίπου εικοσιπέντε χρόνια και τώρα …
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
 • Η αξία της ξυλείας

  Φοίβος Ιωσήφ Η αξία της ξυλείας καθορίζεται με την μονάδα μέτρησης του κυβικού. Τόσα κυβικ…
 • H ευφυής έννοια του θανάτου

  Φοίβος Ιωσήφ Γνωρίζετε κάποιον που να μην φοβάται τον θάνατο; Μην το πολυσκέπτεσθε, όσοι γ…
 • Λέων Τολστόϊ

  Φοίβος Ιωσήφ Είχα διαβάσει τον Πόλεμο και Ειρήνη πριν περίπου εικοσιπέντε χρόνια και τώρα …
Περισσότερα άρθρα από Φοίβος Ιωσήφ
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η πραγματική τουρκική απειλή είναι οι S-400

Της Κύρας Αδάμ Σε διάβημα διαμαρτυρίας προέβη η Τουρκία για τη μετάβαση της Προέδρου της Ε…