Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Φτάσαμε πιά κοντά στον Θεό

Φτάσαμε πιά κοντά στον Θεό

0

Φοίβος Ιωσήφ

iosif foivos

Ήταν τόσο κοντά ο Θεός και δεν το ξέραμε, τώρα το μάθαμε. Αυξήσαμε τις γνώσεις μας. Ο Άγιος Marcelo είναι πλέον κοντά μας, είναι δίπλα μας, είναι μέσα στις καρδιές μας και στα πορτοφόλια μας. Αγαλλίαση, χαρά, υπερηφάνεια για κάθε καψούρη του Ολυμπιακού και κάθε πάσχοντα από Αλτσχάϊμερ και άλλους  εκφυλισμούς του νευρικού συστήματος και της παρεγκεφαλίδας. Όμως τα καταφέραμε και τον φέραμε και τώρα η φυλή των ποδοσφαιρολάγνων έχει τον δικό της θεό και την ημέρα εορτασμού του σε όλα τα ξωκλήσια της Δραπετσώνας και της περιοχής του Σχιστού μέσα στην χωματερή.

Τα σκουπίδια δεν θα χρειάζεται από τούδε να μεταφέρονται τόσο συχνά στην χωματερή αφού θα τα απορροφά ο εγκέφαλος καθόλη την τηλεοπτική σαβούρα που θα προβάλλεται όλες τις ώρες της ανθρώπινης αποχαύνωσης από όλα τα σοβαρά κανάλια μαζί με τον γίγαντα Marcelo και τις πάνες διπλής απορροφητικότητας που φέρνουν την ξεγνοιασιά στην κάθε νεαρά και κάθε νεαρό φίλαθλο. Απαλλάσσονται από την φροντίδα και οι αρσενικοί. Σκέψου που θα φτάσουμε και με τον Marcelo, όλες οι γυναίκες θα νοιώθουν σαν να είναι μονίμως γκαστρωμένες άνευ εμμήνου ρήσεως. Τόσο πολύ προχωρήσαμε με την άφιξη του ημίθεου Marcelo. Το ποδόσφαιρο πλέον και στην γυναικολογία. Ένας τέτοιος ακόμα και θα αντιμετωπίζαμε και την δυσκοιλιότητα. Ιδού η προσφορά του ποδόσφαιρου και στην γαστρεντολογία.

Αν ξέραμε ότι είναι έτσι τα πράγματα θα προωθούσαμε τα παιδιά μας από μικρά στο ποδόσφαιρο προκειμένου να γίνουν λέκτορες της Ιατρικής.

Όλοι εμείς οι ταπεινοί προσκυνητές στα σμαραγδένια αχτένιστα μαλλιά του πρώην άσου της Real και από τούδε ηγέτη των ψυχών μας και του κενού κρανίου μας, θα παραμείνουμε μαζί με τα παιδιά μας πιστοί στο ποδοσφαιρικό κοράνι μέχρι να στρέψουν και οι οπαδοί των άλλων ομάδων την αφοσίωσή τους στον φωτεινό ηγέτη μας, ελαφρώς γυφτάκο του γένους των ταμτάκων από την μακρινή Βραζιλία. Ο άνθρωπός μας δεν είναι μόνον ποδοσφαιριστής αλλά και ένας αυτοθρησκευόμενος ποδοσφαιριστής. Πριν μπεί στο γήπεδο κάνει πάντα τον σταυρό του προκειμένου η Παναγία να αδικήσει την αντίπαλη ομάδα και να κερδίσει η δική του, έστω και αν βαράνε την μπάλα με το καλάμι. Ενώ είναι ο ίδιος  Θεός, απευθύνεται σε έναν άλλον θεό για να τον βοηθήσει, όπως έκανε ο Ιησούς στον κήπο της Γεσθημανή όταν απευθύνθηκε στον συγγενή Πατέρα του αλλά εκείνος τον έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Τις πιο πολλές φορές πιάνει, και δίνει ο διαιτητής από κανένα ανύπαρκτο πέναλτι. Τόση είναι η Θεία δικαιοσύνη, αρκεί να ζητήσεις ταπεινά την βοήθεια και την αδικία.

Υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθεί μπροστά από την θύρα 7 και ένας πρόναος που θα σε οδηγεί στο εσωτερικό του ναού Καραϊσκάκη αφιερωμένος στον άγιο Marcelo προστάτη των ανεγκεφάλων και των ήδη διαπιστωμένων ως κλινικά και πνευματικά νεκρών.

Ο Μαρσέλο ξεκίνησε την καριέρα του σαν γητευτής αλόγων μέχρι που κατάλαβε ότι είναι πιο εύκολο και πιο προσοδοφόρο το επάγγελμα του γητευτή των ανθρωπίνων ψυχών ιδιαιτέρως εκείνων που μπορούν να βλέπουν τους θεούς με ευκολία και να διακρίνουν τα θαύματά τους σε μία ψηλοκρεμαστή μπαλιά ή και την ώρα που βγαίνει από το κουρείο χωρίς να του έχει πειράξει ο κουρέας έστω και μία τρίχα.

Τέτοιους θαυματοποιούς  έβλεπαν και οι Γερμανοί μέχρι την ώρα που άρχισαν να κροταλίζουν τα πολυβόλα και αυξήθηκαν και οι δουλειές στα γραφεία τελετών που είχαν και νυχτερινό τηλέφωνο για την καλλίτερη εξυπηρέτηση της εκλεκτής νεκρής και αποβλακωμένης πελατείας!!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …