-2 φλιτζάνια ψημένο κοτόπουλο στήθος σε φετούλες (που μας έχει περισσέψει)
-2 ροδάκινα μεσαίου μεγέθους, κομμένα σε φέτες
-1 κ.σ. μέλι
-2 κ.σ. σουσάμι
-50 γρ. άγρια ρόκα, πλυμένη και στραγγισμένη
-50 γρ. κόκκινη λόλα, πλυμένη και στραγγισμένη
-100 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
-2 κ.σ. φιστίκια Αιγίνης, χοντροαλεσμένα στο μούλτι
Για το ντρέσινγκ:
-8 κ.σ. ελαιόλαδο
-5 κ.σ. χυμό λεμονιού
-1 κ.σ. μέλι
-1 κ.σ. μουστάρδα
-λίγο αλάτι
Για το ντρέσινγκ, βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε ζωηρά με το σύρμα μέχρι να ενωθούν και να σχηματιστεί μια λεία και κρεμώδης σάλτσα.
Βάζουμε τις φέτες ροδάκινο σε μπολ, τις περιχύνουμε με το μέλι και ανακατεύουμε απαλά.
Τις ψήνουμε σε τηγάνι γκριλιέρα για 6-8′ από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν και να καραμελώσουν.
Ζεσταίνουμε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία. Ρίχνουμε το σουσάμι και ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για 15′ περίπου, μέχρι να πάρει χρώμα.
Ανακατεύουμε την άγρια ρόκα, την κόκκινη λόλα και τα ντοματίνια, προσθέτουμε το ψητό κοτόπουλο και το ροδάκινο. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ.
Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια Αιγίνης και το καβουρδισμένο σουσάμι και σερβίρουμε αμέσως.