Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Σουφλέ φιλέτο κοτόπουλου με κολοκυθάκια και παρμεζάνα

Σουφλέ φιλέτο κοτόπουλου με κολοκυθάκια και παρμεζάνα

0

6 φιλέτα κοτόπουλου

Αλάτι, Πιπέρι

3 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 μέτρια κολοκυθάκια τριμμένα

½ φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

½ φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη

Ζητάμε από τον κρεοπώλη να τεμαχίσει τα φιλέτα του κοτόπουλου σαν να επρόκειτο να φτιάξουμε σνίτσελ. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Όταν ζεσταθεί αρκετά, τότε τοποθετούμε τα φιλέτα και ψήνουμε για τρία λεπτά από κάθε πλευρά, αφού προηγουμένως τα έχουμε αλατοπιπερώσει και τα έχουμε πασπαλίσει με αλεύρι. Στη συνέχεια βγάζουμε τα φιλέτα από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε ένα πυρίμαχο ταψί, μετρίου μεγέθους. Καλύπτουμε με τα τριμμένα κολοκυθάκια και προσθέτουμε τα ψίχουλα αναμεμειγμένα με το βούτυρο. τέλος προσθέτουμε λίγο ακόμη αλάτι και καλύπτουμε με την τριμμένη παρμεζάνα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ελληνικό ριζότο λαχανικών

– 1½ φλιτζάνι ρύζι τύπου καρολίνα – 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα – 1 φλιτζανά…