Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ρυζοσαλάτα με τόνο

Ρυζοσαλάτα με τόνο

0

1 φλιτζάνι ρύζι τύπου barboiled

2 κονσέρβες τόνο καλά στραγγισμένες

1 φλιτζάνι καλαμπόκι

½ φλιτζάνι κάππαρη

2 κρεμμυδάκια φρέσκα

Αλάτι, πιπέρι

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

5 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά

Βράζουμε το ρύζι σε αρκετό αλατισμένο νερό και στη συνέχεια το στραγγίζουμε και το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τους τόνους, την κάππαρη, το καλαμπόκι, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και τη μαγιονέζα. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά προτού σερβίρουμε.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…