360 γραμμάρια καρύδια
160 γραμμάρια βούτυρο
120 γραμμάρια ζάχαρη
2 κρόκους αυγών
500 γραμμάρια καρύδια ψιλοκομμένα όχι κοπανισμένα
150 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
6 αυγά
350 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο
2 φλιτζάνια αλεύρι
2 ½ φλιτζάνια μέλι
Σε ένα μπολ βάζετε το αλεύρι και τη ζάχαρη, ανακατεύετε πολύ καλά τα υλικά και στη συνέχεια προσθέτετε το βούτυρο. Τρίβετε τα υλικά με τα χέρια σας με στόχο να γίνουν ψίχουλα. Στη συνέχεια προσθέστε τον κρόκο και λίγο κρύο νερό. Ζυμώνετε το μείγμα, μέχρι να μεταβληθεί σε μία ζύμη, η οποία θα είναι έτοιμη όταν θα ξεκολλήσει από τα χέρια σας. Αφήστε την να ξεκουραστεί για τριάντα λεπτά περίπου, τυλιγμένη με μία πετσέτα. Όταν πλέον η ζύμη μας έχει ξεκουραστεί, τότε με τον πλάστη ανοίγουμε φύλλο το οποίο απλώνετε σε μία αλευρωμένη φόρμα για τάρτες διαμέτρου 30 εκατοστών. Ψήνετε για δέκα λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο και στους 180 βαθμούς κελσίου.
Στο διάστημα αυτό ετοιμάζετε τη γέμιση. Χτυπήστε τα αυγά με τη μαύρη ζάχαρη και το μέλι. Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο, το αλεύρι και τοα καρύδια. Το μείγμα αυτό το στρώνετε στη μισοψημένη ζύμη της τάρτας. Ψήνετε στους 200 βαθμούς 35 λεπτά. Όταν ψηθεί πριν την σερβίρετε την αφήνετε να κρυώσει και το κάθε κομμάτι το συνοδεύετε με μία μπάλα παγωτό παρφέ βανίλια.