Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Στο Ίασμο βρέθηκε το τζιπ που είχε κλαπεί από το ζευγάρι που δολοφονήθηκε στη Φθιώτιδα

Στο Ίασμο βρέθηκε το τζιπ που είχε κλαπεί από το ζευγάρι που δολοφονήθηκε στη Φθιώτιδα

0

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής βρήκαν το όχημα σε κακή κατάσταση και θα εξεταστεί από το εγκληματολογικό για DNA ή άλλα στοιχεία

 Στον Ίασμο Κομοτηνής, εντοπίστηκε το κλεμμένο τζιπ του ζευγαριού από τη Μακρακώμη Φθιώτιδας που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του τον περασμένο Ιανουάριο.

Στην τραγωδία που είχε σημαδέψει τη Δυτική Φθιώτιδα, είχε προστεθεί ένα ακόμη περιστατικό που κινούσε το αστυνομικό ενδιαφέρον και αφορούσε την κλοπή, από τον αύλειο χώρο του σπιτιού του ζευγαριού ενός τζιπ.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η κλοπή έγινε αμέσως μετά τη σφράγιση του χώρου και ενώ είχε ακουστεί ότι άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να εισέλθουν ακόμη και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Το συγκεκριμένο τζιπ, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, εγκαταλειμμένο σε μια ρεματιά στην ανωτέρω περιοχή και εξετάζεται αν είχε χρησιμοποιηθεί σε λαθροδιακίνηση μεταναστών αλλά και για το πως συνδέεται με την κλοπή από τη Μακρακώμη.

Το όχημα βρέθηκε σε κακή κατάσταση και θα διερευνηθεί από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού για DNA ή άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου για το ποιοι το έκλεψαν και ποιοι το χρησιμοποίησαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας

Κατηγορήθηκε για απάτη Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, στην Κομοτηνή, απ…