Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μπαλτάκος για την τηλεκδίκαση της πολυϊδιοκτησίας:  « Η Ξάνθη έπεισε τους δικαστές»

Μπαλτάκος για την τηλεκδίκαση της πολυϊδιοκτησίας:  « Η Ξάνθη έπεισε τους δικαστές»

0

Αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης από τον νομικό εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ

Αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Τόνισε ότι η Ξάνθη επικαλέστηκε την απόφαση του Εφετείου και φάνηκε οι δικαστές να πείθονται.

Για την εκδίκαση ο Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε: «Ουσιαστικά σήμερα ήταν Ολυμπιακός εναντίον Ξάνθης. Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Παρακολουθούσαμε τη διαδικασία. Ο Ολυμπιακός ζήτησε να βγούμε εντελώς από τη διαδικασία αλλά δεν το δεχθήκαμε. Μάλιστα, στο τέλος ενώ υποσχέθηκαν να μην αναφερθούν στον ΠΑΟΚ το έκαναν. Τους απαγόρευσε ο πρόεδρος να μιλήσουν για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός λέει ότι η απόφαση είναι δεσμευτική. Η Ξάνθη ανέφερε ότι το Διοικητικό Εφετείο απεφάνθη ότι δεν υπάρχει δεσμευτικότητα. Είναι πολλά τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν. Είμαι αισιόδοξος. Πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας. Η Ξάνθη επικαλέστηκε την απόφαση του Εφετείου και το Δικαστήριο φάνηκε να πείθεται».

Για τον Αλέξη Κούγια ανέφερε: «Δεν συμμετείχε. Έστειλε μια επιστολή. Είπε ότι δεν έχει γίνει σωστά όλη η διαδικασία. Ο Αθλητικός Εισαγγελέας έπρεπε να κάνει δίωξη και να εξεταστεί η υπόθεση με το δίκαιο της UEFA. Όπως το θέτει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Προσδοκούμε σε μια πλήρη δικαίωση για να μην μείνει και το στίγμα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 20:30 της 25ης Μαΐου ο τελικός Παναθηναϊκός – Άρης

Στο Πανθεσσαλικό γήπεδο Η ΕΠΟ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι αποφασίστηκε η ώρα του τελικ…