6 φιλέτα από στήθος
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κίτρινες και 2 κόκκινες πιπεριές
100 γραμ. γεμιστές ελιές με κόκκινη πιπεριά
λίγο κορν φλάουρ
αλάτι, πιπέρι
Για το μαρινάρισμα
1 φλυτζάνι λευκό κρασί
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνης
1 κρεμμύδι τριμμένο στο τρίφτη
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλιά σούπας φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα
Σ΄ ένα ρηχό ταψάκι ρίχνετε όλα τα υλικά της μαρινάτας και τα ανακατεύετε καλά. Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα πασπαλίζετε με λίγο κορν φλάουρ. Τα βυθίζετε στη μαρινάτα και τα αφήνετε 4 ώρες στο ψυγείο. Ψήνετε τα φιλέτα στο γκρίλ ή σε αντικολλητικό τηγάνι για 20 – 25 λεπτά αλείφοντάς τα με τη μαρινάτα. Ταυτόχρονα καθαρίζετε τις πιπεριές, αφαιρείτε τους σπόρους και τις βάζετε σε ταψάκι. Τις περιχύνετε με 2 κουταλιές ελαιόλαδο και τις ψήνετε στο γκρίλ για 7 λεπτά. Τις ξεφλουδίζετε και κατόπιν τις σερβίρετε σε πιατέλα μαζί με τις ελιές και τα φιλέτα κοτόπουλου.