Για το Μοσχαράκι
-6 μερίδες μοσχαράκι
-1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
-2 σκελίδες σκόρδο
-250 ml. κρασί μοσχοφίλερο
-1000 ml. ζωμό βοδινού
-80 gr. βούτυρο
-2 κλωναράκια δενδρολίβανο
-1 φλούδα λεμονιού ή πορτοκαλιού
-1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
-1 κουταλιά της σούπας μέλι
-Μαϊντανό
Για τα λαχανικά
-1½ φλυτζάνια καλαμπόκι baby
-2 φλυτζάνια αρακά
-200 gr. καρότα baby
-1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
Πλένουμε και στεγνώνουμε το μοσχάρι. Το αλευρώνουμε καλά και το τινάζουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και μόλις κάψει ροδίζουμε το μοσχάρι από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μόλις πάρει ξανθό χρώμα σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε 1 λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε το μέλι, τον ζωμό, το δενδρολίβανο, την φλούδα λεμονιού και αλατοπίπερο. Χαμηλώνουμε αρκετά την θερμοκρασία και βράζουμε. Λίγο δέσει η σάλτσα, αφαιρούμε την φλούδα λεμονιού προσθέτουμε το σκόρδο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα και συνεχίζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βράζουμε τα καρότα και τον αρακά για 10′ λεπτά σε άφθονο νερό και κατόπιν προσθέτουμε το καλαμπόκι και βράζουμε άλλα 5΄ λεπτά. Τα στραγγίζουμε, τα βάζουμε σε μεταλλικό σκεύος και προσθέτουμε το βούτυρο. Σερβίρουμε περιχύνοντας με αρκετή σάλτσα!