Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Χρήστος Λισγάρας αποκαλύπτει τα μυστικά της… οικογένειας της Ξάνθης

Ο Χρήστος Λισγάρας αποκαλύπτει τα μυστικά της… οικογένειας της Ξάνθης

0
lisgaras

Να μείνουμε ταπεινοί και να πατάμε στα πόδια μας, ζήτησε ο Χρήστος Λισγάρας μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή. Για το δυνατό σημείο της Ξάνθης, ο Λισγάρας ανέφερε: «Η ομάδα έχει ομοιογένεια, όλα τα χρόνια βασιζόμαστε σε αυτό. Ακόμα και στην αρχή, που ήταν δύσκολα γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά, φάνηκε πως είμαστε ομάδα. Αυτό φάνηκε στις νίκες, αλλά και όταν δεν πηγαίνουμε καλά».

Σε ερώτημα για το αν πίστευε πως θα πήγαινε τόσο καλά η ομάδα, απάντησε: «Έβλεπα ότι έχουμε μια καλή ομάδα και ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Είμαστε η ίδια ομάδα, υπάρχουν καλά παιδιά, δουλεύουμε με τον ίδιο προπονητή. Το ένα φέρνει το άλλο».

Για τη φιλοσοφία του Ράσταβατς σχολίασε: «Σε κάθε ματς να προσεγγίσουμε το παιχνίδι σύμφωνα με τον δικό ματς τρόπο. Έχουμε συμπαγή άμυνα που ξεκινάει από μπροστά και έτσι μπορεί εύκολα να γίνει η μετάβαση».

Για το αν έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού της Ξάνθης, ο Χρήστος Λισγάρας είπε: «Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι πάνω κάτω ίδιος. Στην έδρα ματς μπορεί να παίζουμε πιο πολύ ποδόσφαιρο, να έχουμε περισσότερους χώρους. Πάντα προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, άλλες φορές βγαίνει και άλλες δεν βγαίνει. Εκτός έδρας είμαστε συμπαγείς και προσπαθούμε να βγούμε στην αντεπίθεση όταν μας δίνεται ο χώρος».

Για τη συνεργασία του με τον Κασάδο ανέφερε: «Μόνο καλά λόγια έχω να πω. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο, συνεργαζόμαστε με τα μάτια. Αυτό είναι πολύ καλό. Υπάρχει πολύ καλή χημεία. Το ίδιο ισχύει με όλα τα παιδιά, έχουμε δέσει».

Για τον στόχο της Ξάνθη είπε: «Στόχος μας είναι να σκεφτούμε το Σαββατιάτικο ματς και να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος από την αρχή. Να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να βλέπουμε το επόμενο. Αυτός είναι ο καλύτερος στόχος. Δεν θέλουμε να έχουμε αυταπάτες, να βλέπουμε ψηλά. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να πατάμε στα πόδια μας. Αυτό έχουμε και αυτό θέλουμε».

Για τον τρόπο που τους περνάει ο Ράσταβατς τη φιλοσοφία του, είπε: «Με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, με ομιλίες. Είναι πολύ ήρεμος, όταν χρειάζεται βάζει τις φωνές, όταν χρειάζεται είναι ήρεμος. Είναι σωστός. Πιστεύω στη νοοτροπία. Είναι το Α και το Ω να έχεις νοοτροπία μαχητή και νικητή. Πιστεύω ότι η ομάδα μου το έχει και το βγάζει σε κάθε ματς».

Για τη ζωή του στην Ξάνθη ο Χρήστος Λισγάρας σχολίασε: «Η ζωή εδώ είναι πολύ ωραία. Έχουμε φίλους, μας έχει αγκαλιάσει αυτή η πόλη. Είμαστε πολύ καλά κι εγώ και η οικογένειά μου».

Τέλος, για το όραμα της ομάδας είπε: «Η Ξάνθη έχει ιστορία. Βρίσκεται τόσα χρόνια στην Α’ Εθνική. Έχει εγκαταστάσεις, οικονομικά είμαστε πολύ καλά. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής. Δουλεύουμε σαν οικογένεια, υπάρχει υγεία. Είμαστε πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…