-½ κιλό φασόλια χάντρες, κατεψυγμένα
-1 μελιτζάνα φλάσκα καθαρισμένη, σε κύβους
-1 μεγάλη πατάτα καθαρισμένη, σε κύβους
-2 καρότα καθαρισμένα, σε ροδέλες
-2 μεγάλα κρεμμύδια, το ένα τριμμένο στον τρίφτη και το άλλο χοντροκομμένο
-2 σκελίδες σκόρδο σπασμένο στο γουδί
-1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
-1 κουτ. γλυκού κουρκουμά (κιτρινόριζα)
-1 κουτ. σούπας κάρι
-1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-αλάτι
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι. Ρίχνετε μέσα το τριμμένο κρεμμύδι, τους κύβους της μελιτζάνας, της πατάτας, τις ροδέλες καρότου, το σκόρδο και το χοντροκομμένο κρεμμύδι. Τα σοτάρετε όλα μαζί ανακατεύοντας συνέχεια για 10 λεπτά τουλάχιστον.
Ρίχνετε μέσα τα φασόλια χάντρες και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Αλατίζετε, ρίχνετε τον πελτέ, τον κουρκουμά και το κάρι. Προσθέτετε νερό να σκεπαστούν τα υλικά τουλάχιστον για δύο δάχτυλα.
Αφήνετε να πάρουν βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και τα μαγειρεύετε μέχρι να ρουφήξουν τη σάλτσα τους και σχεδόν να στεγνώσουν.