Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Βράβευσαν τον Ζίβκοβιτς ως κορυφαίο της χρονιάς οι «xanthifans»

Βράβευσαν τον Ζίβκοβιτς ως κορυφαίο της χρονιάς οι «xanthifans»

0
xanthifans zivko

Ευχαρίστησε τους φιλάθλους και υποσχέθηκε μία ακόμη καλύτερη χρονιά τη νέα σεζόν

Τον πολυτιμότερο παίκτη της Ξάνθης για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, όπως αυτός αναδείχθηκε μέσα από τις ψηφοφορίες των «xanthifans» βράβευσαν οι φίλαθλοι της ομάδας σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Κορυφαίος παίκτης (MVP) της χρονιάς, δεν ήταν άλλος από τον «φύλακα άγγελο» της εστίας της Ξάνθης, τον Σέρβο τερματοφύλακα Ζίβκο Ζίβκοβιτς που ψηφίστηκε σε 10 αγώνες από τους 30 αγώνες πρωταθλήματος της ξανθιώτικης ομάδας ως ο καλύτερος του γηπέδου.

Ο Σέρβος κίπερ συνοδευόμενος από τον προπονητή τερματοφυλάκων και βετεράνο τερματοφύλακα του ΑΟΞ που ήταν επίσης τιμώμενο πρόσωπο, Αλέκο Μαλαδένη, αλλά και τον Γιώργο Μαλαδένη που είχε και ρόλο μεταφραστή δέχθηκε το θερμό καλωσόρισμα των φίλων της ομάδας.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου (Χατζησταύρου 14) ξεκίνησε με τον χαιρετισμό στους προσκεκλημένους των Xanthifans από τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Στέφανο Παϊτάρη, ενώ την βράβευση στον Σέρβο πορτιέρο της Ξάνθης έκανε το μέλος Ηλίας Καραπαπάζογλου. ο Σέρβος ευχαρίστησε τους φίλους της Ξάνθης για την τιμή που του έκαναν αλλά και για την παρουσία τους όλη την χρονιά στο πλευρό της ομάδας, ενώ υποσχέθηκε πως τη νέα χρονιά η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα, με τον ίδιο σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά – καθώς το όνομα του παίζει στα μεταγραφικά ρεπορτάζ αρκετών ομάδων – να υπογραμμίζει ότι έχει ακόμη συμβόλαιο για τα επόμενα δύο έτη και δεν τον ενδιαφέρει τα όσα ακούγονται, παρά σκέφτεται τη νέα σεζόν με την Ξάνθη.

Ακολούθησε η βράβευση του πιο διαχρονικού και πετυχημένου προπονητή τερματοφυλάκων στην χώρα, του Αλέκου Μαλαδένη, με τον πρόεδρο των xanthifans Αριστοκλή Καραμανίδη να κάνει την βράβευση. Ο κ. Μαλαδένης στην ομιλία του κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να σταθεί ακόμα πιο κοντά στην ομάδα τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για όλους στον σύλλογο η μαζική στήριξη των ξανθιωτών.

Ακολούθησε μια ξεχωριστή και όμορφη στιγμή με τους φίλους της Ξάνθης να τιμούν ένα δικό τους μέλος, τον κ. Γιώργο Στράντζα που παρότι έχει ξεπεράσει τα 70 χρόνια όχι μόνο κάθεται στην εξέδρα των οργανωμένων φίλων της ομάδας αλλά το κάνει και με δυναμικό τρόπο ενώ είναι και από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες της εξέδρας κυματίζοντας την σημαία των Xanthifans. Την απονομή έκανε ο Αλέκος Μαλαδένης.

Ακολούθησαν φωτογραφίες των μελών του συνδέσμου με τον Ζίβκοβιτς, αλλά και πηγαδάκια των φίλων της ομάδας με κύρια σκέψη όλων την φετινή σαιζόν αλλά και αυτή που έρχεται, όπως φυσικά και τις αλλαγές στον σύλλογο. Μάλιστα ιδιαίτερη μνεία έγινε από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Στέφανο Παϊτάρη πως είναι η τρίτη φορά που παίκτης του ΑΟΞ έρχεται αυτοβούλως στα γραφεία των φίλων του ΑΟΞ, και μάλιστα όλοι τους τερματοφύλακες καθώς πριν τον Ζίβκο στα γραφεία των φάνς είχαν βρεθεί κατά το παρελθόν οι Γκσπούρνινγκ και Λοντίγκιν.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …