Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Τζόκερ: Οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν όμως… δεν έχουν λεφτά να παίξουν!

Τζόκερ: Οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν όμως… δεν έχουν λεφτά να παίξουν!

0
tzoker-deltio

Μικρότερη από την αναμενόμενη η προσέλευση παικτών στα πρακτορεία για το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ

Το ιλιγγιώδες ποσό των 13.500.000 Ευρώ θα μοιράσει μετά από 15 τζακ – ποτ στους υπερτυχερούς η κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης (10/11)

Εκατοντάδες χιλιάδες, ενδεχομένως και εκατομμύρια Έλληνες ψάχνουν το τελευταίο διάστημα 5+1 αριθμούς, με την ελπίδα να τους κάνουν… εκατομμυριούχους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα αλλεπάλληλα τζακ – ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ στο οποίο ο μαγικός συνδυασμός των 5+1 αριθμών μπορεί να αποδειχθεί τυχερός και ιδιαίτερα κερδοφόρος για τον τυχερό (ή τυχερούς) που θα τους έχουν σημειώσει (και καταθέσει ) στα δελτία τους.

Το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ σημείωσε την περασμένη Κυριακή το 15ο κατά σειρά συνεχόμενο τζακ ποτ (ρεκόρ σε συνεχόμενα τζακ ποτ) κι έτσι το ποσό που μοιράζει στην πρώτη νικήτρια κατηγορία «τινάχθηκε» στα ύψη και πλέον στην επόμενη κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης (10/11) ένας ή και περισσότεροι υπερτυχεροί διεκδικούν συνολικά 13.500.000 ευρώ!

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν στην προηγούμενη κλήρωση ήταν οι 3, 4, 21, 25, 30 και Τζόκερ ο αριθμός 10.

Και αν δεν προέκυψε κάποιος νικητής στην 1η νικήτρια κατηγορία (5+1), 11 υπερτυχεροί «άγγιξαν» το όνειρο, αφού βρήκαν μόνο τους πέντε τυχερούς αριθμούς με αποτέλεσμα να κερδίσουν ο καθένας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό 78.486,49 ευρώ έκαστος.

Μπορεί βέβαια τα ποσά να προκαλούν «ίλιγγο», όμως λόγω της ευρύτερης οικονομικής κατάστασης η προσέλευση των παικτών που κυνηγούν την τύχη τους δεν είναι ανάλογη με αντίστοιχες περιπτώσεις σε κληρώσεις προηγούμενων ετών.

Όπως δήλωσε στο «Ε» ο πρόεδρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ Ξάνθης – Κομοτηνής κ. Γιώργος Αρσένης, η προσέλευση των παικτών τυχερών παιχνιδιών είναι στα ίδια με την προηγούμενη, και μόνο την ημέρα της εκάστοτε κλήρωσης ανεβαίνει λίγο η κίνηση.

Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου ότι για την κλήρωση της Κυριακής πανελλαδικά παίχθηκαν 3.500.000 στήλες την ίδια στιγμή που παλαιότερες εποχές σε αντίστοιχα τζακ – ποτ παιζόταν υπερτριπλάσιος αριθμός στηλών.

Παράλληλα η εξήγηση του Ξανθιώτη πράκτορα για το πώς δεν προκύπτει νικητής παρά τα αλλεπάλληλα τζακ – ποτ είναι επειδή πλέον παίζονται ελάχιστα ομαδικά δελτία όπου προκύπτουν πολλοί συνδυασμοί και άρα περισσότερες πιθανότητες για να επαληθευτεί ο τυχερός αριθμός της κλήρωσης, καθώς οι παίκτες παίζουν λίγες στήλες και δελτία των 1-2 Ευρώ. «Για να υπάρχουν συνδυασμοί που μπορεί να οδηγήσουν σε νικητή θα πρέπει να παιχτούν 48.000.000 στήλες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αρσένης. Με τα ποσά που παίζονται και με μία στήλη ανά δελτίο για να προβλέψει κάποιος τον πρώτο αριθμό χρειάζεται εξαιρετική δόση τύχης, που ούτως ή άλλως χρειάζεται στα τυχερά παιχνίδια», συμπληρώνει.

Ο κ. Αρσένης πάντως με την εμπειρία του έκανε την πρόβλεψη πως: «Αυτή τη φορά νομίζω ότι αν παιχτούν περίπου 19.500.000 στήλες όπως υπολογίζεται, είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί νικητής, αν όχι στην 1η κατηγορία, τουλάχιστον στη 2η όπως έγινε και την περασμένη Κυριακή».

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

 «Οπαδικό» περιστατικό στην Ξάνθη

Τρεις οπαδοί αφαίρεσαν αφίσα άλλης ομάδας με το πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών Συνελή…