Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Στην Εθνική Ομάδα ενόργανης η Μαρία Παρσαντανιάν

Στην Εθνική Ομάδα ενόργανης η Μαρία Παρσαντανιάν

0
parsantanian-m

Ταξίδεψε στην Πορτογαλία για το «World Challenge Cup Anadia»

Επιστροφή σε μεγάλες διοργανώσεις για την Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια

Επιστροφή σε μεγάλες διοργανώσεις και εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα για την Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Μαρία Παρσαντανιάν που μαζί με πέντε αθλητές και άλλες δύο αθλήτριες ταξίδεψαν χθες για την Πορτογαλία για να συμμετάσχουν στο World Challenge Cup Anadia που θα διεξαχθεί μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου.

Η Ξανθιώτισσα αθλήτρια του συλλόγου «Προμηθέας» Ξάνθης, επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στην δράση, εντυπωσιάζοντας τους πάντες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου τερμάτισε 2η, κερδίζοντας πανάξια από την πρώτη της παρουσία την μεγάλη επανεμφάνιση της θέση στην Εθνική ομάδα.

Την αποστολή της Εθνικής μας πέρα από την Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια βρίσκονται οι Αργυρώ Αφράτη και Ιωάννα Ξουλόγη από τις γυναίκες και από τους άνδρες οι Νίκος Κρανίτης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Νίκος Ηλικόπουλος, Μπάμπης Καϊλίδης και Μιχάλης Δουυλκερίδης.

Μαζί τους βρίσκονται επίσης οι προπονητές των ανδρών Γιώργος Αγγέλου και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Βασίλης Τσολακίδης, που θα βρίσκεται στους αγώνες ως συνοδός προπονητή και όχι ως αθλητής, και οι προπονητές των γυναικών Κώστας Σιούτης και Ελένη Βασιλειάδου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι διεθνείς κριτές Θεόφιλος Λαλεχός και Γεωργία Ζυγούλη.

Παρουσία δύο αθλητών του «Προμηθέα» και στο τριεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας

Εκτός της συμμετοχής της Παρσαντανιάν, ο «Προμηθέας» θα έχει ακόμη μία διπλή εκπροσώπηση εκτός συνόρων αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ένας αθλητής και μία αθλήτρια του συλλόγου θα ταξιδέψουν στη Βουλγαρία για να πάρουν μέρος στο τριεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής, ανάμεσα σε δεκάδες αθλητές υψηλού επιπέδου. Πρόκειται για διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν αθλητές από συλλόγους της διοργανώτριας Βουλγαρίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για το τριήμερο 24-26 Ιουνίου στη Σόφια.

Στο τριεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής θα πάρουν μέρος οι Άγγελος Μελεξετιάν και Κυριακή Δασυγένη, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Σόφια με τη συνοδεία της προέδρου του συλλόγου «Προμηθέας», Ειρήνη Κοσμίδου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

 «Οπαδικό» περιστατικό στην Ξάνθη

Τρεις οπαδοί αφαίρεσαν αφίσα άλλης ομάδας με το πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών Συνελή…