Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Στα άκρα η κόντρα Skoda Ξάνθη – Κάρλος Κάλβο

Στα άκρα η κόντρα Skoda Ξάνθη – Κάρλος Κάλβο

0
calvo eyxaristo

Αιχμηρή ανακοίνωση Γ. Παπαδημητρίου προς Στέργιο Γιαλάογλου (νομικός εκπρόσωπος ποδοσφαιριστή)

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας) θα διευθύνει το κυριακάτικο (17:15) παιχνίδι Εργοτέλης – Skoda Ξάνθη

Ακόμη ένα επεισόδιο στη σχέση… αγάπης και μίσους ανάμεσα σε ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – Κάρλος Κάλβο σημειώθηκε χθες, με αρνητικό αντίκτυπο που όπως όλα δείχνουν κλείνει οριστικά την πόρτα στον Ισπανό μέσο και παράλληλα οδηγεί την υπόθεση σε αδιέξοδο.

Η ιστορία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Κάλβο ενώ αρχικά επρόκειτο να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα, δεν συμφώνησε, με αποτέλεσμα να μένει… στο ράφι των «προς πώληση» παικτών της Skoda Ξάνθη, χωρίς να υπολογίζεται για τη συνέχεια από την ομάδα.

Ακολούθησαν κάποιες προσπάθειες για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο Κάλβο είτε να αποδεσμευθεί ή να βρει άλλο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του, κάτι όμως που δεν έγινε κι έτσι ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο ¨ρόστερ¨ της ξανθιώτικης ομάδας, χωρίς όμως να συμμετέχει στις προπονήσεις ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα ασκήσεων.

Έτσι η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικηγορικά γραφεία, με τον Κάρλος Κάλβο να εκπροσωπείται από τον γνωστό Ξανθιώτη δικηγόρο Στέργιο Γιαλάογλου, με την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη να βγάζει χθες ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο τεχνικός διευθυντής Γ. Παπαδημητρίου, όπου αναφέρονται λεπτομέρειες των επαφών και εξελίξεων που υπήρξαν στην παραπάνω υπόθεση, ενώ υπάρχει και προτροπή προς τον Ξανθιώτη νομικό να φέρει πρόταση αγοράς του παίκτη από ομάδα της Ελλάδας ή του εξωτερικού!

Να σημειώσουμε ότι στην ανακοίνωση “εγκαλείται” ο δικηγόρος του Κάλβο γιατί έγραψε λάθος την λέξη “Skoda” (με “c” αντί για το ορθό “k”) και προφανώς σκόπιμα στην έναρξη της απάντησης, αναφέρεται λάθος το όνομα του γνωστού Ξανθιώτη δικηγόρου (Γιαλόγλου αντί για το ορθό Γιαλάογλου)!

Η ανακοίνωση της ξανθιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

«Αγαπητέ κύριε Γιαλόγλου.

Σε συνέχεια του e-mail που μας αποστείλατε στις 10/12/14 σας γνωρίζω τα κάτωθι:

1. Είναι ψευδές ότι ο παίκτης βρίσκεται σε μια ιδιότυπη όπως τη λέτε καραντίνα.

2. Ο ποδοσφαιριστής Calvo, ο οποίος υπεβλήθει σε εργομετρικές εξετάσεις, στις οποίες ως πριν λίγες μέρες αδικαιολόγητα αρνείτο να υποβληθεί, παρότι όλοι οι παίκτες της ομάδας υπεβλήθησαν σε αυτές, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και στις υποχρέωσεις της πρώτης ομάδας όπως όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ αυτής.

3. Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη είναι συνεπής σε όλες τις οικονομικές και άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από το συμβόλαιο το οποίο έχει υπογράψει με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

4. Μας «απειλείτε» ότι για να μην φθάσετε στα άκρα και προκειμένου να μην δημοσιοποιήσετε τους λόγους της δήθεν τιμωρίας του (δεν καταλαβαίνουμε βέβαια σε ποιά τιμωρία αναφέρεστε), μας ζητάτε να λύσουμε τη συνεργασία μας με κοινή συναίνεση. Μπορείτε άμεσα να γνωστοποιήσετε τους δήθεν, κατά την κρίση σας, λόγους αυτής της δήθεν τιμωρίας που επικαλείστε και εμείς βέβαια επιφυλασσόμαστε του κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.

5. Είναι πολύ σημαντικό που μας ενημερώνετε ότι ο πελάτης σας θέλει να αγωνιστεί και να τηρήσει το συμβόλαιό του, γιατί μέχρι τώρα είχαμε τις αμφιβολίες μας.

6. Τέλος, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, όπως και ο κάθε ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη έχει μια τιμή πώλησης στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Αν έχετε την οποιαδήποτε πρόταση να μας προσκομίσετε από οποιαδήποτε ομάδα της Ελλάδας ή του εξωτερικού, πιστέψτε μας θα τη δούμε με ειλικρινή συμπάθεια.

Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να ενημερώσετε τον πελάτη σας ότι όπως η Skoda Ξάνθη θα είναι πάντα συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της απέναντι του, θα πρέπει και εκείνος να είναι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στη Skoda Ξάνθη μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

ΥΓ. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας στο απώτερο μέλλον να δημοσιοποιήσουμε επιστολή του πελάτη σας προς την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη από την οποία καθαρά διαφαίνεται το κατά πόσον υπήρξε συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στην Εταιρεία μας.

Μετά τιμής Ιωάννης Παπαδημητρίου».

«Καρέ» απουσιών για Skoda Ξάνθη ενόψει Εργοτέλη

Με δυνατούς ρυθμούς συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για το 8ο εκτός έδρας παιχνίδι της στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στις δύο διαδοχικές εντός έδρας επιτυχίες και να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στην συγκομιδή της και προς αυτό το πλάνο συνεχίζει καθημερινά να δουλεύει στο αθλητικό της κέντρο, στα Πηγάδια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του πριν την χθεσινή προπόνηση παρακολούθησαν το DVD με συγκεκριμένες φάσεις από αγώνες κάνοντας παράλληλα τις επισημάνσεις τους στους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια το πρόγραμμα στα γήπεδα περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης, passing game και τελειώματα φάσεων.

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο νεαρός χαφ Λάζαρος Ορφανίδης που χτύπησε και μεταφέρθηκε με κάταγμα στο πόδι, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Αντώνης Ράνος και ο μακροχρόνια τραυματίας Παναγιώτης Τριάδης.

Οι παραπάνω τρεις παίκτες μαζί με τον Σίλβα Κλέιτον που είναι τιμωρημένος για την επερχόμενη αγωνιστική (4 κίτρινες) βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Ρουμάνου προπονητή της ξανθιώτικης ομάδας που προσαρμόζει ανάλογα τα πλάνα του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Ο Κουτσιαύτης διαιτητής στο «Παγκρήτιο»

Εν τω μεταξύ χθες ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Την κυριακάτικη αναμέτρηση (17:15) στο Παγκρήτιο Στάδιο μεταξύ του Εργοτέλη και της Ξάνθης θα διευθύνει ο κ. Αριστομένης Κουτσιαύτης της ΕΠΣ Άρτας με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Μαγιάννη (1ος – ΕΠΣ Άρτας) και Γιώργο Πασχάλη (2ος – ΕΠΣ Ηπείρου) ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Γιώργος Γιαννουλάκης της ΕΠΣ Χανίων.

SUPER LEAGUE

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

15.00: Πλατανιάς – Νίκη Βόλου (NS3)

Διαιτητής: Θάνος (ΕΠΣ Γρεβενών)

17.15: ΑΕΛ Καλλονής – Παναιτωλικός (NS1)

Διαιτητής: Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών)

19.30: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (NS1)

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

15.00: Πανιώνιος – Ο.Φ.Η. (NS2)

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδ/νήσου)

17.15: Αστέρας Τρίπολης – Βέροια (NS3)

Διαιτητής: Γιάχος (ΕΠΣ Χίου)

17.15: Εργοτέλης – Skoda Ξάνθη (NS7)

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας)

17.15: ΠΑΟΚ – Κέρκυρα (NS2)

Διαιτητής: Κουκουλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)

17.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος Αθ. (NS6)

Διαιτητής: Δελφάκης (ΕΠΣ Αρκαδίας)

19.30: Παναθηναϊκός – Πανθρακικός (NS1)

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Π.Α.Ο.Κ. 28

2. Ολυμπιακός 24

3. Παναθηναϊκός 23

4. Αστέρας Τρίπολης 21

5. Βέροια 21

6. Ατρόμητος Αθ. 19

7. ΑΕΛ Καλλονής 19

8. Skoda Ξάνθη 18

9. ΠΑΣ Γιάννινα 17

10. Παναιτωλικός 17

11. Κέρκυρα 15

12. Λεβαδειακός 14

13. Ο.Φ.Η. 13

14. Πλατανιάς 12

15. Πανιώνιος 11

16. Πανθρακικός 10

17. Νίκη Βόλου 7

18. Εργοτέλης 7

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …