Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Μεταγραφικός… πυρετός!

Μεταγραφικός… πυρετός!

0
signature

Στην απόκτηση… οκτώ παικτών θα προχωρήσει η Skoda Ξάνθη για την ενίσχυση του ¨ρόστερ¨

 

Δείτε αναλυτικά τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και τις θέσεις όπου θα γίνουν προσθήκες

 
 
 Τουλάχιστον οκτώ ακόμη προσθήκες θα γίνουν στο έμψυχο δυναμικό της Skoda Ξάνθη, καθώς μετά τις τελευταίες ανακατατάξεις, παρατηρείται… λειψανδρία στο ¨ρόστερ¨.
Η «πόρτα της εξόδου» άνοιξε πριν λίγες ημέρες στην ξανθιώτικη ομάδα και από αυτήν αποχώρησαν οκτώ παίκτες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ελλείψεις σε όλες τις γραμμές.
Συγκεκριμένα οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια δεν ανανεώθηκαν ήταν οι Εστέμπαν Σολάρι, Νικολά Μαρίν, Τσέμα Χοσέ, Ρούμπεν Εστράδα, Χοσέμι Γκονζάλεθ, Παΐτο Μουκουάνα, Ντε Γκούζμαν Χούλιαν, ενώ μαζί με αυτούς έφυγε και ο Πέτρος Μάνταλος με μεταγραφή στην Α.Ε.Κ.
Παράλληλα αποκτήθηκαν δύο παίκτες (Λισγάρας, Παπαστεριανός) και προωθήθηκαν από την Ομάδα Νέων τρεις ¨μικροί¨ (Κολλαράς, Πασχαλάκης, Μπαρέττας), με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το ¨ρόστερ¨ να αριθμεί 22 ποδοσφαιριστές.
 
Αναλυτικά η τωρινή εικόνα της Skoda Ξάνθη και οι προσθήκες που αναμένεται να γίνουν:
 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Κυριακίδης Δημήτρης
Ζαρόπουλος Μιχάλης
Γκαραβέλης Αθανάσιος
* Αναμένεται μία προσθήκη με έναν ¨πορτιέρο¨ που θα προορίζεται για τις βασικές επιλογές, μαζί με τον Κυριακίδη αλλά και τον Ζαρόπουλο ο οποίος υπολογίζεται περισσότερο για φέτος.
 
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Βάλλας Σπύρος
Γούτας Δημήτρης
Λισγάρας Χρήστος
Κομεσίδης Δημήτρης
* Θα γίνει μία προσθήκη ώστε να υπάρχει μία επιπλέον λύση σε περίπτωση απουσίας κάποιου στόπερ. Εξάλλου ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο Γούτας θα παραμείνει, μιας και τον θέλουν οι «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος.
 
ΠΛΑΓΙΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Μπαξεβανίδης Δήμος
Μπέρτος Μανώλης
Τσαμούρης Κώστας
Κολλαράς Αριστοτέλης
* Κι εδώ θα υπάρξει προσθήκη, αν και πίσω από τους Μπαξεβανίδη, Μπέρτο, φέτος πιθανόν να δούμε και τον Τσαμούρη να αγωνίζεται σε κάποια ματς. Ωστόσο σίγουρα υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση για παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας.
 
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ
Φλίσκας Κώστας
Βασιλακάκης Θεόδωρος
Παπαστεριανός Μανώλης
* Στην πιο «κομβική» θέση της 11άδας, είναι απαραίτητη η προσθήκη ενός δυναμικού αμυντικού μέσου που θα συμπληρώνει τον Μανώλη Παπαστεριανό ο οποίος προορίζεται για βασικός. Ο Βασιλακάκης όποτε ξεκινάει, παίζει πιο μπροστά ενώ ο Φλίσκας θα υπολογίζεται ως «μπακ απ».
 
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ
Νάκα Στέλιος
* Άλλη μία καίρια θέση, με τον παίκτη που θα οργανώνει το παιχνίδι της Ξάνθης, στο ρόλο δηλαδή που είχε πέρσι ο Μάνταλος. Με αγωνία περιμένουμε να δούμε εάν ο Νάκα προορίζεται γι’ αυτό τον ρόλο και το κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί ως βασικός, αναλαμβάνοντας το δημιουργικό κομμάτι. Για τη θέση χρειάζεται ένας παίκτης με καλή τελική πάσα, εκτός κι αν αποκτηθεί αμυντικό χαφ που θα μπορεί να «κάνει παιχνίδι». Εκτός του Νάκα πάντως μπορούν να έχουν αυτό το ρόλο και οι Βασιλακάκης, Κάλβο.
 
ΠΛΑΓΙΟΙ ΜΕΣΟΙ
Κάρλος Κάλβο
Τριάδης Παναγιώτης
Πασχαλάκης Χρήστος
Μπαρέττας Αργύρης
* Με τους Κάρλος Κάλβο και Παναγιώτη Τριάδη να είναι οι μοναδικοί που έχουν παραστάσεις από πέρσι, η προσθήκη ενός, ίσως και δύο πλάγιων μέσων θεωρείται αναπόφευκτη. Από το υπάρχον ρόστερ, ο Σολτάνι μπορεί να παίξει ως πλάγιος κάτι που έκανε και πέρσι.
 
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Σολτάνι Καρίμ
Ράνος Αντώνης
Παπαδημητρίου Ιάσωνας
* Με τη φυγή του πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, Εστέμπαν Σολάρι, αυτομάτως δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κενό στη ¨γραμμή κρούσης¨, με τους παραπάνω τρεις επιθετικούς να καλούνται να το καλύψουν. Ωστόσο θεωρούμε δεδομένη την απόκτηση ενός, ίσως και δύο επιθετικών ¨περιοχής¨, που θα κρατάνε απασχολημένους τους αντίπαλους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα με τις κινήσεις τους.
 
Κάτοικος Ξάνθης ο Τσιώλης
 
Στην Ξάνθη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Σάκης Τσιώλης και ήδη… στρώθηκε στη δουλειά!
Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε με ενημέρωση από τους Παπαδημητρίου – Κωνσταντινίδη για όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις που τρέχει η διοίκηση, ενώ θα καταστρώσει επακριβώς με τους συνεργάτες του το πλάνο της προετοιμασίας. Εξάλλου, την ερχόμενη Δευτέρα έχουν το πρώτο ραντεβού οι παίκτες για τη νέα σεζόν, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει η παρουσίαση του προπονητή προς τα ΜΜΕ.
Δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να ανακοινωθούν ορισμένες από τις προσθήκες ώστε να τεθούν στη διάθεση του Τσιώλη οι νεοαποκτηθέντες παίκτες.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …