Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Ελπίδα για την μαμά μας, για τον δικό μας ήρωα»

«Ελπίδα για την μαμά μας, για τον δικό μας ήρωα»

0
dimitra kazepopoulou

Η έκκληση για βοήθεια δύο κοριτσιών από την Ξάνθη για να σώσουν την μαμά τους από τον καρκίνο

 
 
Συγκίνηση προκαλεί η προσπάθεια δύο νεαρών κοριτσιών από την Γαλάνη Ξάνθης, οι οποίες επιχειρούν να συγκεντρώσουν χρήματα προκειμένου η καρκινοπαθής μητέρα τους να μπορέσει να συνεχίσει τις θεραπείες της.
Μέχρι στιγμής, οι δύο κοπέλες, χάρη στην ανάρτηση τους στην ιστοσελίδα www.youcaring.com, στην οποία συγκεντρώνονται δωρεές για ανάλογες περιπτώσεις έχουν συγκεντρωθεί 1,623 ευρώ από τα 20.000 που απαιτούνται ενώ υπάρχουν 48 υποστηρικτές. Αν θέλετε και εσείς να συνεισφέρεται μπορείτε να καταθέσετε την δωρεά σας στον ακόλουθο λογαριασμό τραπέζης: Τράπεζα Πειραιώς 6779-120046-887
IBAN: GR95 0171 7790 0067 7912 0046 887
Μαστιχίδου Μαρία, Μαστιχίδου Γαλάτεια
 
«Χρειαζόμαστε την αγάπη και την υποστήριξή σας»
«Χρειαζόμαστε την αγάπη και την υποστήριξή σας για την καταπληκτική μαμά μας, τη μαμά Δήμητρα (Δήμητρα Καζεποπούλου – Μαστιχίδου), τον βράχο μας, την ψυχή μας, τον σκοπό της ύπαρξής μας.
Η μαμά μας μάχεται εδώ και 16 μήνες με μία εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου (Glioblastoma Multiforme grade IV), η οποία δίνει μόλις 4–12 μήνες επιβίωσης και σήμερα μετά από 2 χειρουργεία, διπλή ακτινοβολία και χημειοθεραπεία, χρειάζεται την αγάπη και την υποστήριξή μας περισσότερο από ποτέ. […] Τον Φεβρουάριο του 2013 διαγνώστηκε με 2 τεράστιους όγκους στον εγκέφαλο (6,5 εκ. και 5,5 εκ. έκαστος). Οι όγκοι βρίσκονταν ο ένας δίπλα στον άλλο και έμοιαζαν με έναν γιγάντιο όγκο, γι’ αυτό και κανένας δεν μας έδινε καμιά ελπίδα. Ο Θεός μας ευλόγησε και μετά από 5 διαφορετικές γνώμες βρήκαμε έναν εξαίρετο νευροχειρουργός στην Αθήνα που μπορούσε να αναλάβει την επέμβαση» αναφέρουν οι δύο κοπέλες και εξηγούν πως πέρα από τον μεγάλο κίνδυνο που υπήρχε για την υγεία της μητέρας τους το κόστος της επέμβασης άγγιζε τις 20.000.
Παρόλα αυτά κατάφεραν να το συγκεντρώσουν και η μητέρα τους υποβλήθηκε στην απαιτητική αυτή επέμβαση και σε μια σειρά από θεραπείες. Μετά από αυτό ακολούθησε μια επέμβαση 27.000 ευρώ και πολλές θεραπείες. Παρά την αφαίρεση των όγκων, στις 18 Ιουνίου μία ακόμη αξονική τομογραφία έδειξε πως ο όγκος μεγάλωνε κι έτσι σταμάτησε τον συνδυασμό των φαρμάκων που της χορηγούνταν. «Πρέπει το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσει μία νέα θεραπεία η οποία και είναι πολύ ακριβή, σε συνδυασμό με την πολύ ειδική οργανική δίαιτα, τα συμπληρώματα και την ομοιοπαθητική. Θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε στη μαμά μας και να δοκιμάσουμε τα πάντα. […]
Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να παρέχουμε στη μαμά μας τη θεραπεία που χρειάζεται τόσο πολύ και μπορεί να σώσει τη ζωή της. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι παραπάνω από πολύτιμη για μας. Ακόμη και το μικρότερο ποσό για μας μετράει. Θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε τη γενναιοδωρία σας με κάθε δυνατό τρόπο. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κοπεγχάγη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διεξήχθησαν αρκετές συναντήσεις με σκοπό την προώθηση της …