Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Παίρνει «πακέτο» προπονητή – γυμναστή

Παίρνει «πακέτο» προπονητή – γυμναστή

0
proponitis

Διαψεύδει τις επαφές ο Ουζουνίδης: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση»

 

Ο Μανώλης Παπαστεριανός η πρώτη μεταγραφή της Skoda Ξάνθη

 
 
Οι αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο της Skoda Ξάνθη ξεκίνησαν από χθες, με την αποδέσμευση του – πρώην πια – γυμναστή της ομάδας Ηλία Αμπατζίδη.
«Η Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη έλυσε κοινή συναινέσει, τη συνεργασία της με τον γυμναστή κ. Ηλία Αμπατζίδη, τον οποίο κι ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία που είχαν», ανέφερε η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ.
 
Παρελθόν ο Τσέμα
 
Παρελθόν αποτελεί από χθες και ο Ισπανός τερματοφύλακας Τσέμα Χοσέ Μαρία καθώς λύθηκε το συμβόλαιο του. Ο 34χρονος ¨πορτιέρο¨ αν και λόγω της αφοσίωσης του στην ομάδα αγαπήθηκε από τους φιλάθλους, τελικά δεν θα συνεχίσει στην ξανθιώτικη ομάδα, με την οποία σημείωσε 17 συμμετοχές στη σεζόν που μας πέρασε.
 
Διαψεύδει ο Ουζουνίδης για Ξάνθη
 Η απομάκρυνση του γυμναστή, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο… επόμενος προπονητής της Skoda Ξάνθη θα έρθει «πακέτο» με άμεσο συνεργάτη γυμναστή της επιλογής του και της εμπιστοσύνης του όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.
Χθες δεν προέκυψε κάποια νέα πληροφορία σχετικά με το ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» για τον πάγκο της Skoda, ωστόσο μειώθηκαν οι «υποψήφιοι» κατά έναν, μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης διέψευσε ότι είχε συζητήσεις με την ξανθιώτικη ομάδα με σκοπό την επιστροφή του στην τεχνική της ηγεσία.
«Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε το όνομα μου σε αυτά τα δημοσιεύματα, μιλώντας μάλιστα ακόμη και για συμφωνία! Δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν από την Ξάνθη, οπότε ελπίζω να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία. Αυτή την στιγμή απολαμβάνω της διακοπές μου με την οικογένεια μου, είχα κάποιες προτάσεις, αλλά όχι κάτι που να είναι επίσημο ακόμη, προσωπικά δεν βιάζομαι να επιστρέψω σε κάποιο πάγκο ομάδας και θα το κάνω μόνο για κάτι που θεωρώ πως με γεμίζει και μπορεί να μου δώσει τις δυνατότητες να ασχολούμαι μόνο με το ποδοσφαιρικό κομμάτι.
Πάντως πρόθεση μου είναι ακόμη και αν δεν υπογράψω σε κάποια ομάδα, να βρεθώ σε κάποια προετοιμασία μεγάλης Ευρωπαϊκής ομάδας, να παρακολουθήσω τον τρόπο προετοιμασίας και προπονήσεων, και γιατί όχι να προσθέσω καινούργια στοιχεία και στο δικό μου τρόπο δουλειάς», δήλωσε ο Ουζουνίδης στο «thrakisports.gr».
 
Πρώτη μεταγραφή ο Παπαστεριανός
 Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Skoda Ξάνθη θα είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Θεσ/νίκης. Ο Χαλκιδικιώτης μέσος δήλωσε:
«Έχω συμφωνήσει για 2+1 χρόνια με την Ξάνθη. Πέρασα έναν όμορφο χρόνο στη Ρουμανία, οι άνθρωποι μου φέρθηκαν καλά και έμεινα και εγώ ευχαριστημένος από την ομάδα. Μου έκαναν πρόταση ανανέωσης, αλλά εγώ είδα στην Ξάνθη μια καλή ευκαιρία να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια ομάδα που είναι κόσμημα και παράδειγμα προς μίμηση. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».
Ο ύψους 1.79 26χρονος αμυντικός μέσος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2006 στον Ηρακλή όπου έμεινε για πέντε χρόνια συμπληρώνοντας 100 συμμετοχές (4 γκολ). Στη συνέχεια μετεγγράφηκε στον Άρη όπου τη διετία 2011-2013 σημείωσε 33 συμμετοχές (1 γκολ), ενώ πέρσι δοκίμασε τις δυνάμεις του στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στην Κονκόρντια όπου αγωνίστηκε σε 15 ματς (1 γκολ), με την Ξάνθη να αποτελεί τον 4ο κατά σειρά σταθμό της καριέρας του.
 
Την 1η Ιουλίου η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα
 Την Τρίτη 01 Ιουλίου στις 21:00 σε ζωντανή μετάδοση της Nova από το Αθλητικό Κέντρο ΔΑΙΣ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος Super League 2014-2015 και θα καταρτιστούν οι αγωνιστικές, όχι όμως και οι ακριβείς ημερομηνίες των αγώνων, κάτι που θα γίνει το επόμενο διάστημα. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την επιλογή του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκα με τον Γιάννη Μώραλη να αποχωρεί από την θέση που είναι μονοετούς θητείας. Να υπενθυμίσουμε ότι στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει πιθανότατα στα μέσα Αυγούστου θα πάρουν μέρος οι ομάδες:
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2. Π.Α.Ο.Κ.
3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
5. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
6. Ο.Φ.Η.
7. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
8. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
10. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
12. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
13. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
14. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
15. ΒΕΡΟΙΑ
16. SKODA ΞΑΝΘΗ
17. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
18. ΚΕΡΚΥΡΑ
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …