Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί

Θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί

0
garcia empros
 

Επιστροφή στις προπονήσεις με το μυαλό στον Εργοτέλη για τους παίκτες της Skoda Ξάνθη

 

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον Χρ. Πανόπουλου για τις ανακοινώσεις

 
 
Μετά την αποθεραπεία της Δευτέρας και το ρεπό της Τρίτης η Skoda Ξάνθη μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.
Το μυαλό όλων στην ξανθιώτικη ομάδα επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και άπαντες θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων (ήττες από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πανθρακικό).
Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Στις πρωινές ασκήσεις το βάρος έπεσε στην ενδυνάμωση και στις ασκήσεις τεχνικής με μπάλα με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και εναλλάξ να ακολουθούν το πρόγραμμα γυμναστηρίου κι αυτό του γηπέδου.
Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο με στιγμιότυπα από τον προηγούμενο αγώνα με τον Πανθρακικό, όπου ο Ράινερ Μάουρερ επεσήμανε κάποια λάθη και έδωσε τις σχετικές οδηγίες ώστε να αποφευχθούν στη συνέχεια. Έπειτα προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο προπονήσεων όπου οι παίκτες χωρίστηκαν σε υποομάδες και έπαιξαν σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους παιχνίδια αυξημένης έντασης, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής.
 
Επιστροφές και απουσίες
Μία επιστροφή και δύο απουσίες υπολογίζονται για τον επερχόμενο αγώνα καθώς ο Χοσέμι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις.
Την ίδια στιγμή και ο Δημήτρης Κομεσίδης πολύ πιθανόν να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Εργοτέλη καθώς διανύει το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, έπειτα από τον διπλό τραυματισμό (υποτροπή) που υπέστη.
Αντίθετα απουσίες στο ερχόμενο παιχνίδι θα υπάρχουν μιας και οι Κώστας Φλίσκας και Μουκάνα Παΐτο είχαν αποβληθεί από τον διαιτητή Ζαχαριάδη στην Κομοτηνή και είναι τιμωρημένοι.
Να σημειώσουμε τέλος ότι σε καλή κατάσταση βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Πάμπλο Γκαρσία και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα, όχι όμως για να ξεκινήσει ως βασικός στο αρχικό σχήμα.
 
Πειθαρχική δίωξη σε Πανόπουλο για τις ανακοινώσεις και… «dancing with the stars»
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της Ξάνθης για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό άσκησε χθες ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.
Αναλυτικά: «Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (ανακοίνωση μετά τον αγώνα Πανθρακικός-Skoda Ξάνθη)».
Η παραπάνω δίωξη (δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων όπως αναφέρεται στον ΚΑΠ) αφορά ανακοίνωση με «μπηχτές» στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και αναμένεται να τιμωρηθεί με «τσουχτερό» χρηματικό πρόστιμο.
Νωρίτερα χθες πάντως, ο Χρ. Πανόπουλος είχε βγάλει άλλη μία ανακοίνωση, τη 2η που αναφερόταν στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ Πανθρακικός κ. Τζελέπη.
Η χθεσινή ανακοίνωση της ξανθιώτικης ΠΑΕ ανέφερε:
«Bonjour Monsieur Tzelepis.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι δύο διαιτητές παραπέμφθηκαν για τιμωρία.
Φαίνεται ότι δεν εισακούστηκε η δήλωσή σας ότι το γκολ προήλθε από μια δύσκολη, οριακή φάση. Φαίνεται ότι της δύσκολης αυτής οριακής φάσης προηγήθηκε μία άλλη δύσκολη, οριακή φάση του πρώτου πέναλτι και μια άλλη δύσκολη, οριακή φάση του δεύτερου πέναλτι.
Η προσπάθειά σας και η αγωνία σας να καλύψετε το διαιτητικό δίδυμο είναι σεβαστή.
Μετά την εξέλιξη αυτή σας προτρέπουμε να κάνετε μία παρέμβαση στο κανάλι του ΑΝΤ1 προκειμένου να διαγωνιστείτε όλοι μαζί στο show ¨Dancing With The Stars¨
Σημ.: Οι δύο κύριοι ήταν ήδη stars, εσάς Πρόεδρε Monsieur Tzelepis σας έκανε star η Skoda Ξάνθη με τα δύο αυτά Δελτία Τύπου.
Bonsoir Monsier Tzelepis», ανέφερε η ανακοίνωση!!!
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 20:30 της 25ης Μαΐου ο τελικός Παναθηναϊκός – Άρης

Στο Πανθεσσαλικό γήπεδο Η ΕΠΟ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι αποφασίστηκε η ώρα του τελικ…