Μισή κίτρινη κολοκύθα
3 φιλέτα κοτόπουλο
3 πατάτες
1 πράσο
3 κ.σ. σταφίδες
10 κάστανα βρασμένα ψιλοκομμένα
150 γρ. βούτυρο
150 γρ. τυρί emmental τριμμένο
150 γρ. τυρί edam τριμμένο
πιπέρι
Βάζουμε τη κολοκύθα σε ένα ταψί, την καλύπτουμε με το αλουμινόχαρτο και τη ψήνουμε για 40 λεπτά στο φούρνο. Με ένα κουτάλι την αδειάζουμε αφήνοντας 1 cm πάχος για βάση.
Κόβουμε τα κομμάτια της κολοκύθας σε μικρά κομμάτια. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις τρίβουμε στον τρίφτη. Κόβουμε το πράσο σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια 2 cm. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε 50 γρ. βούτυρο και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά, αλατίζουμε και το αφήνουμε στην άκρη. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο και προσθέτουμε τη τριμμένη πατάτα, το πράσο και τη κολοκύθα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε κοτόπουλο τις σταφίδες και τα κάστανα. Αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το emmental και ανακατεύουμε. Βάζουμε τη γέμιση στη κολοκύθα. Στρώνουμε με το edam και πασπαλίζουμε με τριμμένο πιπέρι. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο μέχρι να λιώσει το τυρί (10-15 λεπτά).